Editura Provita Media publică „Prețul uman al mondializării” de Michel Schooyans

Editura Provita Media publică „Prețul uman al mondializării”, autor – Michel Schooyans, în colab. cu Anne-Marie Libert, 196 pag.

Michel Schooyans, în această lucrare, se întreabă dacă nu cumva omul de azi plătește prea mult prețul mondializării. De aceea, el aduce în dezbatere strategiile așa-numitor politici de sănătate reproductivă, examinează probleme precum: eugenia, legătura dintre iubire și sexualitate, globalizarea sărăciei, apariția în forță a unei poliții a gândirii și ecologiste și loialitatea anumitor cercuri creștine față de marile organizații mondiale. Analiza fină a autorului vine în contra curentului general de opinie și aduce răspunsuri edificatoare.

Despre autori: Michel Schooyans este profesor emerit la Universitatea Catolică din Louvain (Belgia), unde predă filozofie politică, ideologii contemporane și etica politicilor demografice. Filozof și teolog, Mons. Michel Schooyans este membru al Academiei pontificale pentru Științele Sociale, membru al Academiei pontificale pentru viață și membru al Academiei mexicane de Bioetică.

Licențiată în filozofie și în științe religioase la Universitatea Catolică din Louvain, Anne-Marie Libert este specialistă în cercetarea gândirii lui Malthus, a surselor, istoriei și actualității acesteia. În prezent, este profesoară la Grand Séminaire de Namur.

About Post Author

Varia