Avortul schimbă societatea în mod fundamental

Autor: Heather Creekmore. 31 decembrie 2019, sursa: Care-net.org

În China trăiesc cu 34 de milioane de bărbați aproximativ mai mult decât femeile. Nu Dumnezeu a făcut așa, ci China. Acum, tinere din întreaga lume, inclusiv multe creștine, sunt traficate și forțate să trăiască în condiții oribile ca urmare a acestei situații. Acest lucru aruncă lumină asupra consecințelor avortului, despre care puțini vor să vorbească: cum va arăta lumea noastră peste câteva decenii de inginerie a populației?

Timp de 35 de ani, China a instituit o politică a unui singur copil care a favorizat nașterea de băieți. Nenumărate fete au fost avortate sau au devenit victime ale infanticidului. Acum, China are milioane de bărbați care sunt în căutare de soții – și nu sunt în stare să le găsească înăuntrul granițelor Chinei.

Și acesta este motivul pentru care răul avortului nu se termină doar cu actul unic de curmare a unei vieți. Avortul are consecințe care depășesc femeia care a ales avortul. Avortul poate avea un impact profund asupra stabilității culturale a unei națiuni. În urma răului, inocenții suferă.

În acest caz, cele care suferă sunt fete creștine pakistaneze sărace. Conform unei liste alcătuite de Associated Press, aproximativ 629 de fete și femei au fost vândute ca mirese pentru bărbați chinezi și traficate peste graniță, departe de familiile lor. Conform publicației  Christian Today, ele sunt apoi izolate, abuzate sau forțate să se prostitueze.

Deoarece Statele Unite intră în cel de-al 46-lea an de avort legalizat, este crunt să ne gândim la consecințele avortului pe care urmează să le vedem sau să le simțim aici [în SUA]. Putem vedea deja că natalitatea a scăzut până în cel mai scăzut punct al său.

Aproximativ zece milioane de copii care ar fi trebuit să se nască în ultimele patru decenii, dar au fost în schimb avortați, nu vor intra niciodată în câmpul muncii. Unii estimează că economia va avea o pierdere cuprinsă între 70 și 135 miliarde USD în impactul economic și alte pierderi în veniturile anuale din impozite, între 10 și 33 miliarde dolari.

Deși echilibrul de gen nu poate fi evidențiat în mod specific ca urmare a avortului din SUA, este clar că avortul are impact ți în ceea ce privește descompunerea rasială a SUA. Din 1973, 18.548 894 de copii afro-americani au fost avortați. Deși americanii de culoare cuprind aproximativ 13% din populația Statelor Unite, aceștia sunt responsabili de mai mult de 36% din procentul avorturilor. A numi avortul în comunitatea de culoare „eugenie ușoară” nu este neapărat incorect.

În mod similar, rata avortului în rândul femeilor hispanice a continuat, de asemenea, să crească pe măsură ce generația tânără se îndepărtează în continuare de valorile în general pro-viață ale părinților și bunicilor lor.

Fără îndoială, avortul remodelează în mod fundamental comunitățile noastre, țările noastre și lumea noastră. Să ne rugăm să avem mereu curajul și capacitatea de a ajunge la inimile femeilor, care se confruntă cu crize de sarcină, și la inimile bărbaților, pentru a-i ajuta să ia decizii care confirmă viața din plin.

About Post Author

Varia