Realitatea pilulelor ce provoacă avortul

Minciuna publicațiilor și serviciilor care promovează avortul poate avea consecințe tragice pentru femei.

Sursa: SPUC.org.uk, 3 august 2018

O pilula de avort nu este niciodată „sigură”, nici pentru copilul nenăscut, și adesea nici pentru femei.

Pilulele de avort continuă să fie promovate, cu puține informații despre riscuri sau fără ca ele să se menționeze în vreun fel.

Susținătorii avortului par a fi hotărâți să ignore pericolele avortului „acasă”,  în efortul lor de obține autorizarea pilulelor de avort pentru administrare acasă. Directorul executiv al British Pregnancy Advisory Service (BPAS), Ann Furedi, a etichetat recent pilulele de avort drept „sigur și simple”, într-un articol din revista Spiked.

O serie întreagă de publicații britanice pro-avort difuzează același mesaj, dar se pare că toate sunt lovite de orbul găinilor. În timp ce repetă ​​sloganuri sforăitoare, cum ar fi „avem încredere în femei”, refuză să recunoască faptul că 24 de femei care au luat aceste pilule de avort acum sunt moarte. Cauza morții? Pilula de avort. Aceleași pilule au fost considerate „sigure și simple” de Ann Furedi.

Complicații fatale

Două femei din Marea Britanie au murit din cauza pilulei de avort în ultimii cinci ani, conform statisticilor britanice de avort din 2017. Aceleași statistici au arătat că avorturile medicamentoase (avortul cu pilulă)  au o rată mai mare de complicații, comparativ cu avorturile chirurgicale. Complicațiile includ sepsis și hemoragie.

Numai în acest an, Administrația pentru Alimentație și Medicamente din SUA și-a actualizat îndrumarul său, dezvăluind faptul că 22 de femei americane au murit din cauza pilulelor de avort. PE site-ul oficial s-a declarat: „În decembrie 2017, au fost raportate 22 de decese ale femeilor asociate cu Mifeprex, deoarece produsul a fost aprobat în septembrie 2000, incluzând două cazuri de sarcină ectopică, care au condus la deces; și câteva cazuri de infecție sistemică severă (numită și sepsis), inclusiv unele care au fost fatale”. Se relatează că femeile decedate au suferit o serie de complicații asociate pilulelor de avort, inclusiv; insuficiența hepatică, sepsis, sindromul de șoc toxic și hemoragia.

Indiferență față de suferință

În orice caz, raportul FDA descrie în continuare efectele secundare îngrozitoare ce apar la femeile care iau astfel de pilule. Între 2000-2012, au existat 2740 de cazuri de complicații severe. În ultimii cinci ani, au fost înregistrate 289 de complicații în fiecare an, inclusiv 273 de spitalizări, 103 de infecții și 182 de cazuri de pierderi de sânge care au dus la transfuzii urgente.

Se pare că publicațiile și furnizorii de servicii din Marea Britanie, cum ar fi Furedi, refuză să recunoască constatările care nu se potrivesc cu agenda lor de liberalizare a avortului. Moartea femeilor nu este luată în considerare, iar suferința a mii de persoane este ignorată.

Directorul SPUC de comunicare și campanii, Michael Robinson, a declarat: „Este îngrozitor faptul că femeile care pretind că le pasă de femei în general, refuză sa recunoască 24 de surate ale lor, moarte din cauza pilulelor, și continua să respingă suferința a mii de oameni”.

Controlul judiciar solicitat de conducerea SPUC din Scoția în legătură cu politica Guvernului scoțian de a furniza pilulei de avort la domiciliu a fost examinat în luna mai, iar procesul se va ține la sfârșitul lunii august.

About Post Author

Varia

Leave a Reply