Genderismul – ideologie totalitară

Sursa: Niedziela.pl, Anna Cichobłazińska în dialog cu pr. Dariusz Oko

Traducere și adaptare Asociatia Provita Media

Lumea modernă este obligată să răspundă unor noi provocări și amenințări. Auzim adesea despre ideologia de gen, despre marșuri pentru „uniuni de același sex”, despre combaterea homofobiei, despre acțiuni feministe. Preotul polonez Dariusz Oko, doctor în teologie, a răspuns într-un interviu, publicat în săptămânalul Niedziela, ce înseamnă ideologia gender și care e pericolul acesteia.

Pr. Dariusz Oko este preot al Arhiepiscopiei de Cracovia. Doctor în filosofie și doctor în teologie, colaborator al Facultății de Filozofie a Universității Pontificale Papa Ioan Paul al II-lea din Cracovia. După hirotonirea preoțească, timp de șase ani, a studiat la universități din Germania, Italia și Statele Unite. De-a lungul celor 28 de ani de preoție, a fost angajat în paralel în munca academică și în lucrarea pastorală (ca rezident permanent în parohiile poloneze, europene și americane).  A petrecut în jur de 10 ani în străinătate, a mers în peste 40 de țări, pe șase continente. În Polonia e cunoscut, de asemenea, pentru activitatea sa jurnalistică.

 ANNA CICHOBŁAZIŃSKA: – În mass-media, din ce în ce mai des apar termeni ca ideologia gender, totalitarism gender, filozofie gender. Ce înseamnă acești termeni?

Pr. Dariusz Oko: – Nu trebuie să vorbim atât de mult despre „filozofie”, ci despre „ideologia” gender. Filozofia este o căutare radicală a adevărului și binelui, în timp ce ideologia este un instrument de luptă brutală pentru propriile interese, chiar în detrimentul adevărului și binelui. Se presupune că această ideologie câștigă adepți și satisface dorințele egoiste ale unor grupuri sociale în detrimentul și cu rănirea profundă a altor grupuri. În acest sens gender-ul este un exemplu clasic de ideologie, e un instrument de luptă în beneficiul adepților gender atei și al lobby-ului homosexual.

Numele în sine de „gender“ derivă din cuvântul englezesc, care e un termen folosit pentru a distinge genul gramatical, spre deosebire de cuvântul „sex“, care este folosit pentru a desemna sexul biologic. Astăzi cuvântul „gender” este folosit pentru a defini sexul în termeni culturali. Aceasta este axioma principală a ideologiei gender – că sexul nostru este determinat, în primul rând, nu din punct de vedere biologic, ci din punct de vedere cultural, prin procesul de educație. Adică nu ne-am născut ca ființe masculine sau feminine, ci devenim astfel după naștere.

Pe această ideologie, gender-ul își construiește întreaga teorie, este piatra lor de temelie. Ei presupun că identitatea noastră de gen nu rezultă din natură, ci din cultură; se poate spune că genul este invenția noastră sau chiar rodul imaginației noastre. În acest sens, identitatea noastre ar fi aproape în întregime artificială, în conformitate cu genderiștii, ar fi formată în procesul de educație. Dacă un astfel de lucru natural și evident, cum este genul nostru, se formează prin cultură și poate deveni o chestiune de contract, atunci orice altceva poate fi creat în acest fel. Avem astfel un spațiu deschis pentru inginerii sociale, la care nici chiar comuniștii nu au visat.

Care este baza acestor ipoteze și de ce sunt atât de periculoase?

– Atitudinile spirituale ale adepților ideologiei gender. Mai întâi de toate, ei sunt atei de stânga. Ateismul este construit pe o viziune fundamental falsă a inexistenței lui Dumnezeu și, prin urmare, înțelege greșit ființa umană și lumea. Este ca și cum un copil care se află în pântecele mamei afirmă că mama lui nu există. Ateismul este ca o greșeală făcută la începutul unui lanț de ecuații, care se va repeta în fiecare etapă ulterioară și nu va permite obținerea rezultatului corect. Deoarece aceasta este o mare greșeală, are și consecințe extrem de proaste. Cele mai mari erori culturale, economice și din istorie, cele mai mari crime împotriva umanității de atei au fost comise, ei, în același timp, fiind dușmani (de moarte) ai creștinismului. Pentru crimele pe care le-au făcu nu s-au pocăit niciodată în mod public și nu și-au cerut scuze. Victimele nazismului în al Doilea Război mondial au fost de aproximativ 50 de milioane. Aproximativ 150 de milioane de oameni au murit din cauza comunismului, ca rezultat al revoluției, al epurărilor și al altor „experimente sociale”. Exterminarea familiilor țărănești mai bogate din Rusia a dus la aproximativ 7 milioane de victime, Holodomorul a luat până la 14 milioane de vieți din rândul vecinilor noștri din Ucraina, revoluția culturală din China a costat aproximativ 40 de milioane de vieți.

Oamenii care sunt dușmanii cei mai înflăcărați ai lui Dumnezeu devin inevitabil servitorii cei mai zeloși ai lui Satana. Trebuie să ne amintim că el devine principala sursă a gândirii lor.

Cu toate acestea, după acest ocean de crime și absurdități, este dificil ca ateii să obțină puterea cu ajutorul marxismului clasic, care s-a compromis deja prea mult. În același timp, ateii, ca toți oamenii, au nevoie de viziunea lor asupra lumii, un sens în înțelegere generală a realității. Atunci când marxismul simplu nu mai poate îndeplini aceste funcții, ei au inventat o mutație, genderismul.

În același timp, ei creează iluzia că au o misiune, un serviciu. Cum altădată, comuniștii „i-au ajutat” pe muncitori și țărani, capturând toată puterea pentru sine, creând cele mai grave, mai sângeroase dictaturi cunoscute în istorie, așa acum ei vor să „ajute” oamenii cu anumite înclinații sexuale, și să profite de această ocazie pentru a obține puterea totalitară. Sunt descendenți spirituali sau chiar fizici ai celor mai criminali atei, și trebuie să ne așteptăm ca vor fi la fel de imorali, mincinoși și nemiloși în acțiunile lor.

De ce vorbesc ei atât de mult despre sex, de ce se concentrează atât de mult pe sex?

– Este tipic ateismului. Refuzul a ceea ce este mai înălțător și mai spiritual în om – părtășia lui cu Dumnezeu și cu ceilalți oameni –, în mod inevitabil, sărăcește existența umană și o duce la cădere, până la cel mai jos nivel fiziologic. Sexualitatea este una dintre cele mai puternice forțe ale trupului nostru, așa că supraestimarea ei, supunerea în fața ei și separarea ei de iubire și responsabilitate duce ușor la înrobire, la căutarea satisfacției și fericirii exclusiv în interiorul granițelor sale, precum și printr-un comportament foarte distorsionat. De aceea, ateii devin foarte ușor maniaci sexuali, dependenți de sex și doresc să impună aceste relații bolnave și societății.

– Există și alte surse ale acestei ideologii?

– Da, ar trebui să menționăm cel puțin încă trei. Sunt, desigur, homosexualii, care doresc să avanseze stilul lor de viață anormal, adăugând teorii justificatoare comportamentului lor. De asemenea, feministele fanatice (deseori lesbiene) care, în cadrul „eliberării” femeilor, vor să fie „libere” de maternitate, copii, căsătorie, familie și bărbați. Motivele acestor două grupuri pot fi înțelese parțial, ținând seama de resentimentele și nedreptățile pe care le-au întâmpinat adesea în trecut. Cu toate acestea, este imposibil să nu observi ostilitatea, resentimentele și chiar ura cu care aceștia se ghidează în raport cu oamenii obișnuiți. După „lupta de clasă”, ei proclamă „lupta sexelor”. Dar ura și setea de răzbunare nu vor fi niciodată sfetnici buni. De exemplu, cel de-al Doilea Război mondial a avut loc în mare parte pentru că nemții au vrut să-și „ia revanșa”, pentru că au pierdut în Primul Război mondial.

– Și care este a treia sursă?

– Putem spune că ideologia gender este susținută de toți dușmanii lui Dumnezeu și ai religiei, mai ales ai religiilor, creștinismul, iudaismul și islamul. Forța semnificativă sunt masonii, dar, de asemenea, există și cel mai bogat grup de miliardari americani, care au ajuns la concluzia că există prea mulți oameni pe Pământ, există oameni „în exces“. Prin urmare, fac investiții uriașe, la nivel mondial, în contracepție și avort, precum și în dezvoltarea și promovarea ideologiei de gen. Principiul este simplu: mai mult sex și mai puțini copii. Persoanele obsedate sexual sunt mai ușor de controlat, de manipulat, deoarece mintea lor este absorbită mai ales de acest domeniu. În cultura noastră, genderul a devenit principala armă a dușmanilor credinței, berbecele lor intelectual, în jurul căruia se adună și se unesc. Ei știu de ce. Genderismul și creștinismul nu se pot  reconcilia, după cum bolșevismul și creștinismul nu se pot împăca. Sau una sau alta.

– Este posibil să vorbim despre amenințarea absolută a acestei ideologii?…

– Genderismul este numit pe bună dreptate totalitarismul gender, pentru că oamenii care mărturisesc această ideologie sunt dornici de putere, doresc să domine și să-i facă pe toți fericiți cu forța, să facă sclavi și ostatici ai viziunii lor asupra lumii. Acest lucru este înscris în logica ideologiilor ateiste. Ei consideră oamenii un pic mai inteligenți decât animalele, afară de ei înșiși, desigur, considerându-se pe sine drept cei mai inteligenți. În lumea animalelor, cele mai puternice le ucid și le devorează pe cele mai slabe. De aici justificarea crimelor trecute și prezente. Un pic mai demult, Kolîma, astăzi, încălcarea drepturilor fundamentale ale credincioșilor, un dispreț fără precedent pentru noi. Acest lucru este evident în aroganța și ura cu care vorbesc despre noi în mass-media și în politică. Nu este o coincidență faptul că ateiștii susțin cel mai mult genderismul în politică și în mass-media, ca Janusz Palikot și Jerzy Urban, care stabilesc recorduri în Polonia de utilizare a limbajului cinic, al urii, al vulgarității și disprețului. Acesta este modul prin care ei calcă în picioare dreptul fundamental al omului la demnitatea sa și alte drepturi. Inclusiv dreptul de a participa la viața publică, democratică și în mass-media, distrus prin eliminarea mass-media de opoziție. Nu poate exista nici un fel de democrație fără opoziție, și nu există opoziție fără o presă liberă. E vorba și despre încălcarea dreptului sacru al părinților de a-și educa copiii în funcție de propria lor cultură și credință, încălcat prin forțarea copiilor să fie educați în genderism (sau ca să devină maniaci sexuali). În așa fel, Polonia și alte țări occidentale devin un loc de încălcare a drepturilor fundamentale ale omului.

Există multe similitudini între genderism și marxism: aroganța atee, ipocrizia și violența, lipsa de respect față de ceilalți, un fel de apărare a rațiunii și conștiinței ateiste. Marxiștii au ucis pe cei care gândeau diferit, genderiștii arată un dispreț enorm pentru cei care gândesc diferit și ucid în timp ce vorbesc. Comuniștii, pentru o singură propoziție critică față de Stalin, au întemnițat sau ucis, genderiștii, de asemenea, pentru o singură propoziție critică adusă ideologiei lor, vor ca oamenii să fie întemnițați pentru „homofobie”, să fie „reeducați”. Genderiștii înșiși se exclud din sfera criticii, plasându-se deasupra ei. Alții, în special catolicii, pot fi criticați, ofensați din nou și din nou, dar ei nu trebuie criticați niciodată.

– Cum de s-a ajuns la această atitudine?

– Este tipic pentru ateism, repet. S-a observat în mod corect faptul că un ateu nu recunoaște nici un alt Dumnezeu, în afară de el însuși. Este limpede că oricine nu crede în Dumnezeu își atribuie lui însuși calități divine. Acesta este modul în care acționează lobby-ul homosexual, întrucât se consideră imun față de orice critică, atribuindu-și calități divine. O persoană care își atribuie calități divine deschide în fața sa un abis – se știe asta încă din vremea lui Nero și a lui Stalin. Este de fapt o mândrie satanică: „Îmi voi ridica scaunul de domnie mai presus de stelele lui Dumnezeu; …voi fi ca Cel Prea Înalt.”. Nu ne-a avertizat Sfântul Părinte Francisc, încă pe când era primat al Argentinei, să nu fim naivi și să înțelegem că ideologia genderistă și homosexuală sunt lucrări ale Satanei? Viitorul Papă a fost întâmpinat de atacurile satanice din mass-media și ale politicienilor. Cu toate acestea, el doar a confirmat prin cuvintele sale și a arătat cât de mult Domnul Însuși se opune acestei ideologii sinistre.

– Tema genderismului apare cel mai adesea în contextul educației: avem organizații și asociații împotriva discriminării de gen, universități de renume conduc studii de gen, formatorii de gen organizează ateliere și cursuri în școli etc. În spatele acestor instituții se află organizații mondiale (ONU), europene (Uniunea Europeană) și naționale (Ministerul Educației și Ministerul Sănătății din Polonia). Sprijinul din partea unor asemenea autorități pentru ideologia de gen poate înșela oamenii care nu cunosc cum stau lucrurile. Cum ne putem apăra împotriva ideologiei de gen?

– Aceste instituții, de fapt, își arată atașamentul față de ideologia de gen – cum a existat odată un guvern „polonez” care își arăta atașamentul față de conducătorii Moscovei. Este similar cu perioada comunistă. Toate instituțiile țărilor socialiste trebuiau să funcționeze în conformitate cu principiile marxismului, să le servească și să le promoveze prin propagandă. În fiecare universitate trebuia să existe o catedră a marxismului, iar toți studenții trebuiau să dea examenul de marxism-leninism. Drept urmare, o treime din planetă se afla sub dominația comunismului. Dar, încet-încet, oamenii au încetat să mai recunoască absurditatea criminală, drept urmare, nimeni nu mai credea în ea, nici guvernele. Marxismul și-a dat jos masca ce acoperea patetic dorința sinceră a comuniștilor de a dobândi și a păstra puterea. Acum avem o etapă de dezvoltare a genderismului, masca va cădea un pic mai târziu.

În prezent, violența ideologică nu este impusă de tancuri, ci de măsuri politice și financiare puternice. Așa cum Moscova a încercat să ne impună idealurile comuniste, astăzi Bruxelles-ul și ONU doresc să ne impună ideologia de gen. Cum a trebuit odată să luptăm împotriva minciunilor și a violenței comunismului, așa și azi trebuie să luptăm împotriva minciunilor și violenței genderismului. Acest lucru este inevitabil. Oamenii care sunt atei, dușmani ai Bisericii, ne vor ataca. Vrăjmașii lui Dumnezeu sunt dușmanii creștinilor. Creștinismul este cea mai persecutată religie din lume, pentru că este religia cea mai apropiată de Domnul. Potrivit istoricilor, de la Hristos până în prezent, aproape 70 de milioane de creștini au murit, majoritatea în secolul al XX-lea – secolul celor mai mari nebunii ideologice. De asemenea, ateii din Coreea de Nord astăzi ucid și torturează mii de creștini în lagărele lor de concentrare. Ura din partea genderismului este doar o parte a urii mai mari, care există la nivel global.

– Dar susținătorii genderismului par foarte puternici…

– În primul rând, ar trebui să abordăm acest lucru cu calm. Lupta este esența vieții noastre. La nivelul trupului fizic, suntem constant atacați de milioane și miliarde de bacterii și viruși care doresc să trăiască pe seama noastră și, în cele din urmă, să ne distrugă complet. Pentru a trăi, trebuie să luptăm, trebuie să producem milioane și miliarde de celule albe în sânge, care sunt soldații și apărătorii noștri. Lupta aceasta în venele noastre continuă 24 de ore pe zi, iar victoria este o condiție a vieții noastre. Toate acestea sunt adevărate și în lumea spirituală.

Oamenii care trăiesc în mare greșeală, în mari iluzii sau minciuni, trebuie să-și fundamenteze existența prin inventarea a noi teorii, nebunești și lipsite de sens, ca toată viața lor. Trebuie să justifice cumva teofobia, cristofobia, heterofobia. Pentru o mai mare încredere, ei încearcă să impună această absurditate asupra întregii omeniri. Aceasta este una dintre principalele surse de bacterii și viruși, care circulă în cultura noastră spirituală. Genderismul poate primi chiar „onorabilul” titlu de „SIDA spirituală” a timpului nostru. Așa cum virusul HIV slăbește sistemul imunitar uman, la fel și virusul genderismului slăbește capacitatea omului de a gândi critic. După acceptarea unei asemenea absurdități, e posibil să acceptăm orice altceva. Chiar și cele mai absurde teorii, atunci când devin unelte în mâinile unor grupuri puternice, pot avea succes. La urma urmei, și în toate universitățile din Germania a domnit mai întâi hegelianismul și mai târziu nazismul. În toate universitățile din „tabăra socialistă”, domnea marxismul (în Cuba și Coreea de Nord domnește și astăzi). Cu toate acestea, profesorii universităților catolice, care au criticat aceste absurdități, au fost persecutați cu cruzime și chiar au fost uciși. Și, totuși, istoria le-a recunoscut dreptatea, astfel încât opinia lor trebuie să fie luată în considerare. La fel se va întâmpla și cu genderismul. Este doar o chestiune de timp.

– Ce poate face o persoană obișnuită ca să nu mai fie bombardată de această ideologie?

– În primul rând, pentru a deveni rezistenți, ca în timpul rezistenței noastre la propaganda comunistă, să înțelegem lucrurile în sens invers. Când presa comunistă lăuda pe cineva pe atunci, știam că trebuie să fie vorba de o persoană deosebit de rea. Iar când cineva era atacat violent, știam că trebuie să fie vorba de o persoană deosebit de nobilă și valoroasă. Același lucru e valabil și astăzi: atunci când cea mai mare parte a mass-media se află în mâinile postcomuniștilor, se promovează atât homosexualitatea și ura față de Biserică. La fel cum altădată căutam literatura care circula pe sub mână, așa acum trebuie să căutăm alte surse de informare. Nu pe cele mediatizate, ci mass-media adevărată, cum este săptămânalul „Niedziela“. Critica și căutarea surselor corecte ale adevărului sunt foarte importante, pentru că, în caz contrar, producătorii de minciuni devin stăpâni ai minții și inimilor noastre. De asemenea, ar trebui să luăm decizii politice înțelepte, să nu permitem să vină la putere sau să eliminăm de la putere oamenii, care nu sunt ghidați de realitate, ci de ideologie. Trebuie să te implici chiar tu în politică, pentru că dacă oamenii cinstiți o vor evita, oamenii care nu merită și chiar criminalii ne vor conduce. După ce obțin puterea politică, ei pot domina cu ușurință întreaga societate și toate instituțiile acesteia.

– Școala este acum un domeniu pentru care se duce lupta…

– Da, după eșecul introducerii uniunilor între homosexuali [în Polonia], susținătorii genderismului vor să introducă educația sexuală obligatorie în școli, potrivit cu programul genderiștilor, adică oamenii care sunt adesea profund tulburați din punct de vedere sexual. În manualele lor, sunt interzise astfel de cuvinte precum „mamă”, „tată”, „căsătorie”, „fidelitate”. Ele sunt înlocuite cu cuvintele „părinte A” și „părinte B”, „parteneriat pentru o perioadă de timp a vieții”. În general, programul lor se bazează pe o antropologie extrem de primitivă, în care dragostea este redusă exclusiv la fiziologie, promovează sexul fără reguli și restricții, promiscuitatea sexuală și neîncrederea. Știu foarte bine aceste lucruri din țările occidentale, în care am petrecut vreo 10 ani, în total. În mod concret, astfel de lecții se desfășoară în felul următor, în Germania: fete de 12 ani sunt îndemnate să pună prezervative pe penisuri artificiale și apoi să le lingă ca pe bomboane și să evalueze gustul. Dacă părinții nu permit copilului să se ducă la astfel de lecții, ei pot chiar să fie trimiși la închisoare sau să-și piardă drepturile părintești. În Elveția, în Basel, copiilor de 4 ani de la grădiniță li s-a dat să se joace cu penisuri și vaginuri din pluș. Asta deoarece genderiștii cred că sexul ar trebui învățat încă din leagăn. Acest lucru ne arată în mod clar cu cine avem de-a face.

Ne putem da seama de planul lor satanic: depravare și ateizare prin sexualizare. Persoanele care sunt obsedate de sex doresc ca toată lumea să trăiască ca ele și acest lucru este extrem de periculos, deoarece distruge leagănul umanității, nu permite dezvoltarea umanității, distruge viitorul familiei. După acest tip de educație, tinerii se pot cufunda cu ușurință în deznădejde, în dependență de sex, pot să devină incapabili de viață spirituală, de fidelitate, de căsătorie și de viață de familie. În acest sens, genderismul este chiar mai rău decât bolșevismul, deoarece distruge legăturile sociale și economice, distruge umanitatea și familia însăși. Introducerea genderismului în școli este ca și cum ar fi introducerea unor lecții obligatorii de pornografie, este o violență teribilă asupra sufletului unui copil, care îi poate distruge întregul viitor. Este un dispreț nemaipomenit pentru demnitatea și drepturile copilului și ale părinților săi.

– Roadele acestor acțiuni sunt deja vizibile…

– Da, în primul rând, sub forma unei catastrofe demografice europene. Toți oamenii educați năzuiesc spre o plăcere sexuală maximă și spre un minim de copii. Pentru ei, copilul devine o povară, iar ei sunt în căutare de noi parteneri sexuali și de noi senzații. Prin urmare – sexualitate maximă, o mulțime de parteneri, mai multe boli cu transmitere sexuală, mai multe avorturi, dar mai puține căsătorii, mai puține familii și puțini copii. Acest lucru este valabil mai ales pentru Germania, unde există statistic 0,9 copii pe femeie, când e necesar un număr de 2,1 copii pe femeie [pentru rata naturală de înlocuire a populației]. Germania are una dintre cele mai scăzute creșteri naturale din lume. Există 60 de copii la 100 de pensionari și doar 40 de nepoți. Majoritatea germanilor își schimbă soțiile, există aproximativ 400.000 de prostituate în această țară, sau 1% din femeile care locuiesc în această țară „muncesc” în această calitate. În fiecare zi au aproximativ 1,2 milioane de „clienți”, sau aproximativ 3% din bărbații din această țară.

În Marsilia, araba a devenit limba principală de comunicare, limba franceză a căzut pe locul al doilea. Acestea sunt roadele mentalității libertății totale. Așa cum comunismul a dus la o scădere a economiei statului, genderismul duce la distrugerea familiei și la catastrofă demografică. Sexul există pretutindeni, și în același timp, există atât de puțini copii. Întreg teritoriul Europei începe să arate ca un bordel, unde nu există loc pentru copii.

Așa înțeleg lucrurile oamenii responsabili și luminați. Dar dacă programele de învățământ sunt pregătite pentru școli la Ministerul Educației Naționale de Organizația Mondială a Sănătății, de Ministerul Sănătății, de Academia Poloneză de Știință (recent a avut loc o conferință asupra unor aspecte șocante despre educația sexuală în școli la sediul Academiei, iar acest Kowalski are o confuzie în cap)… În acest caz, cum putem să ne protejăm copiii?

Trebuie să-i protejăm cu toată puterea noastră, pentru că copiii sunt cea mai mare bogăție și cea mai mare responsabilitate a noastră. Nu ar trebui să permiteți oamenilor tulburați ideologic și sexual să intre nici în școală, nici la copii. Este necesar să se sublinieze că educația copiilor în contra celor mai profunde și mai sacre convingeri ale părinților lor este o crimă gravă, e un fel de viol, pe care statul este obligat să-l urmărească și să-l pedepsească.

Educarea copiilor creștini în conformitate cu genderismul este ca și cum copiii evrei ar fi forțați să se convertească la islam. Nimeni nu are dreptul să intre în sanctuarul familiei în ciubote și cu ciomagul în mână.

Prin urmare, trebuie să luați parte la marșuri și la alte forme de protest, să scrieți și să trimiteți scrisori ministrului Educației și altor membri ai guvernului, să faceți scandaluri în mass-media și să căutați asistență juridică. Să nu vă fie teamă de lupta din tribunale. De asemenea, trebuie să monitorizăm tot ceea ce se întâmplă în școală, să monitorizăm îndeaproape toate aspectele legate de acest lucru.

Directorul nu are dreptul să facă nimic în acest domeniu, fără consimțământul părinților. Este foarte important să descoperiți orice abuz în domeniu, deoarece răului îi place să lucreze în întuneric. Principiile genderiștilor sunt „revoluția de sus în jos”, „marșul prin instituții”. Prin confiscarea mass-media și a centrelor de putere, ei încearcă să impună majoritatea asupra a ceva ce a fost niciodată adoptat în mod democratic. Și se dovedesc a fi astfel dușmanii democrației.

– Aduc succes astfel de eforturi, credeți?

– Bineînțeles. În Statele Unite pentru lecții de educație sexuală în stilul genderismului european se poate merge la închisoare pentru corupție și hărțuirea sexuală a minorilor. În Germania, din cauza protestelor dnei Gabriele Kuby, Ministerul Educației a retras broșura ideologiei de gen, în care părinții erau îndemnați la un comportament pedofil în raport cu propriii lor copii… În Basel, părinții au forțat guvernul să retragă din grădinițele preșcolare materialele gender sub formă de penis si vagin. În Norvegia, guvernul și-a retras finanțarea genderiștilor (după 30 de ani), după ce aceștia s-au făcut de râs și s-au compromis.  Marșul susținătorilor gender a fost împiedicat în Ungaria, Lituania, Estonia și Rusia. Ei au încă puțin de spus în țările islamului. În Lituania, propaganda homosexuală este interzisă în mod legal. Puteți câștiga în lupta cu absurdul, doar trebuie să doriți asta și să vă organizați bine.

– Care sunt șansele noastre în Polonia?

– Foarte mari, în special. Am arătat acest lucru deja în secolul al XX-lea, când nebunia ideologiilor a sucombat în două națiuni mari, înțelepte, Rusia și Germania, vecinii noștri. În Polonia, nu s-a întâmplat în mod voluntar; asemenea ideologii au trebuit aduse din afară, promovate cu ajutorul bombelor, a tancurilor și a baionetelor, în întunericul Gestapo-ului și prin diabolismul torturilor. Nu ne-am lăsat prostiți așa de mult, nu am fost seduși. Și datorăm asta, în primul rând, credinței noastre, deoarece adevărata credință stă în minte și în inimă și nu prea există loc pentru ideologie, care e o credință eronată. Iată de ce comunismul nu a prins la noi și s-a prăbușit repede. Datorăm asta Bisericii Catolice. Și avem dreptul să fim mândri de asta. Poate fi darul nostru special pentru Europa – credința noastră și critica ideologiilor, ce se bazează pe o cunoaștere foarte profundă și uneori pe o foarte  sângeroasă experiență.

– Pe ce ne putem construi speranța?

– Desigur, trebuie să privim toate lucrurile din perspectiva lui Dumnezeu, într-un fel, „de mai sus”, metafizic. Și din această perspectivă, orice rău este întotdeauna mai slab decât Dumnezeu, fiecare victorie a răului este limitată și mică, tranzitorie și temporară. Imperiul genderismului se va prăbuși și se va destrăma, cum s-a prăbușit și s-a dezintegrat „invincibilul  Reich de o mie de ani”, dar și „țările frățești ale lagărului socialist”, construite pe marxism sau cum a căzut și s-a dezintegrat „cea mai luminată și mai științifică teorie pe care a văzut-o și o va vedea vreo dată umanitatea”. Acest lucru trebuie să se întâmple cât mai curând posibil, ca să existe cât mai puține victime, mai ales din rândul copiilor și tinerilor. Este o datorie sacră și plină de bucurie a fiecăruia dintre noi să punem umărul la această acțiune.

 

About Post Author

Varia

Leave a Reply