ONU continua sa forțeze o agenda radicala a avortului

Raportul ONU „World Survey” urmareste egalitatea si dezvoltarea femeilor prin sterilizare, avort si controlul populatiei. Autor: Steven W. Mosher

Steven W. Mosher este presedintele Institutului de Cercetare a Populatiei (Population Research Institute) si autor al volumului „Controlul populatiei: costuri reale, beneficii iluzorii”. Articol publicat initial pe Aleteia.org

Sursa: Population Research Institute, 28 octombrie 2014

Noul raport al ONU privind femeile tinde sa-ti adumbreasca lectura, daca poti sa-l descifrezi. Motivul pentru care este posibil sa ai probleme cu descifrarea sa este ca acest raport, denumit World Survey on the Role of Women in Development 2014: Gender Equality and Sustainable Development (Sondaj mondial privind rolul femeilor in dezvoltare 2014: egalitatea de gen si dezvoltarea durabila), este scris intr-un fel de cod. Cuvintele si expresiile sunt utilizate ca sa sune rezonabil – ce ar putea fi in neregula cu „egalitatea de gen”, de exemplu? –, dar in limbajul feminist, utilizat de ONU, de fapt, au sensuri destul de radicale si subversive, care scapa publicului larg.

Exista un motiv pentru aceasta inselaciune lingvistica. Inteles corect, acest sondaj mondial (World Survey) – primul publicat in ultimii cinci ani – nu este altceva decat un plan de lupta al unui atac total asupra vietii si casatoriei. Daca recomandarile sale ar fi adoptate de catre statele membre ale ONU si puse in practica, ar insemna sfarsitul familiei asa cum o cunoastem noi, si o restructurare de sus in jos a societatilor si economiilor in ansamblu.

Daca aceste obiective revolutionare ar fi spuse in mod clar, protestele publice ar fi asurzitoare si rezistenta ar creste. Prin urmare, birocratii ONU isi ascund scopurile lor reale, prin utilizarea unui cod de limbaj pe care numai ei si alti progresisti, care sunt, de asemenea, la curent, il pot intelege.

Permiteti-mi sa traduc o parte din recomandarile sondajului mondial intr-un limbaj simplu, lipsit de ambiguitatile limbii engleze, astfel incat sa puteti intelege mai bine panta pe care ONU vrea sa ne indreptam.

„Sanatatea reproducerii” = campanii de sterilizare

Expresia „sanatatea reproducerii”, presarata pe tot parcursul documentului, suna inofensiv. Dar este de fapt o inselaciune dubla, deoarece nu are nimic de-a face cu reproducerea si nimic de-a face cu sanatatea. Scopul programelor de „sanatate a reproducerii” este de fapt controlul populatiei – reducerea ratei natalitatii prin mutilarea chimica sau chirurgicala a cat mai multor femei (a cat mai multor sisteme de reproducere feminine) posibil. De exemplu, cand raportul spune: A respecta, proteja si promova sanatatea si drepturile sexuale reproductive pentru toti, in special pentru femei si fete, pe toata perioada ciclului de viata; (pagina 113), ar trebui sa intelegem ca femeile si fetele sunt incurajate sa apeleze la contraceptie, sterilizare si la avortarea copiii lor. Motivul pentru care aceasta „recomandare” este inclusa in sectiunea „Cu privire la dezvoltarea durabila” este ca de fapt sectiunea se refera la limitarea cresterii populatiei.

„Durabila” = limitare, restrictie

Ori de cate ori citesti cuvantul „durabil”, la fel ca in „dezvoltare durabila” sau „populatie durabila” nu trebuie decat sa-l inlocuiesti cu cuvintele „limita” sau „restrictie”. De exemplu, cand raportul spune: „Politici durabile de baza pentru populatie in ceea ce priveste sanatatea si drepturile sexuale si de reproducere, inclusiv furnizarea de servicii sexuale si de sanatate a reproducerii de calitate universal accesibile …” (pag. 114), aceasta inseamna de fapt ceva de genul: „politicile pentru controlul populatiei trebuie sa se bazeze pe promovarea sterilizarii si avortului”.

„Avort sigur” = avort la cerere

„Avortul in conditii de siguranta” suna mult mai agreabil pentru o femeie decat pur si simplu a spune „avort”. Dar cuvantul este folosit in cadrul sistemului ONU, facand referire la legalizarea avortului la cerere. Deci, cand citim:  „Politici durabile de baza pentru populatie in ceea ce priveste sanatatea si drepturile sexuale si de reproducere, inclusiv furnizarea de avort sigur si educatie sexuala cuprinzatoare universal accesibile …” (pagina 114), ar trebui sa intelegem ca acest lucru inseamna: „Politicile pentru controlul populatiei trebuie sa se bazeze pe educatie sexuala din fasa, pana la mormant si legalizarea avortului la cerere, pe parcursul a noua luni de sarcina”.

„Egalitatea intre sexe” = Sfarsitul casatoriei

Sub acest titlu aparent inofensiv – cine s-ar putea opune egalitatii intre barbati si femei? – se ascunde o revolutie culturala. Tipul de egalitate pe care birocratii ONU il au in minte ar putea pune capat complementaritatii naturale intre sexe, care leaga impreuna sotul si sotia. Cititi urmatoarea propozitie: „A recunoaste, reduce si redistribui intre femei si barbati activitatea domestica neremunerata in cadrul gospodariilor, precum si intre gospodarii si stat prin extinderea serviciilor de baza si infrastructura, accesibile tuturor”. (pagina 113)

Acest lucru inseamna de fapt ca sustinatorii feminismului radical de la ONU vor sa instruiasca statul-dadaca sa mearga in casele cetatenilor lui casatoriti si sa forteze sotii si sotiile sa faca munci egale de gatit, curatenie, ingrijirea copiilor, etc., indiferent de preferintele proprii in domeniu.

Notiunea de egalitate radicala intre barbati si femei, promovata de sustinatorii feminismului de la ONU, de asemenea, ii determina sa sustina ca, din moment ce barbatii nu sunt impovarati cu nasterea, „egalitatea” cere ca femeilor sa li se permita sa aiba avorturi ca nivelarea sa fie completa, cu alte cuvinte.

„Dezvoltare durabila” = ecologism radical / controlul populatiei

„Dezvoltare durabila” este o lozinca a ecologistilor radicali care doresc sa limiteze cresterea economica, pe care o vad drept daunatoare pentru mediu, prin limitarea cresterii populatiei si limitarea utilizarii resurselor in tarile sarace. Dupa cum sustine raportul: „A proteja bunurile comune si a preveni insusirea si exploatarea resurselor naturale de catre interesele private si publice, prin supravegherea de catre stat si reglementarile mai multor parti interesate”; (pagina 113) „Promovarea trecerilor catre emisii reduse de carbon durabile, modele de productie si consum rezistente la schimbarile climatice, asigurand in acelasi timp egalitatea de gen.”

Aceste directive inseamna ca resursele funciare si minerale, indiferent de nevoile populatiei, vor fi retrase din circuitul agricol astfel incat sa se pastreze natura. Consumul si productia de energie trebuie sa fie tinute la o cota joasa. Iar populatia, se subintelege, fara acces la resurse si energie, va ramane saraca.

„Gen”/„gender” = ???

Cei mai multi oameni cred ca termenul „gen” – care apare in raportul ONU de sute de ori, este doar un alt cuvant pentru „sexe”. Nu este. Asa cum este utilizat de catre progresistii ONU, „genul” nu are nimic de-a face cu categoriile fixe de masculin si feminin. Termenul „gender” nu este determinat de anatomie si cromozomi. Nu. Este doar o chestiune de preferinta personala. Oricine este „liber” sa fie de orice „gen” vrea – si/sau chiar, uneori, ca un cameleon, sa se schimbe de la o zi la alta.

In prezent, exista 57 categorii de „gen”… si de numarare a lor. (Daca ati crezut ca sunt doar sase – barbati, femei si LGBT – ati ramas in urma.) Inutil sa mai spunem ca acest concept de „gen” este extrem de subversiv, subminand casatoria, familia si chiar societatea insasi. (Primarita lesbiana a orasului american Houston este o feminista gender, motiv pentru care, in acel oras, un barbat biologic care se simte femeie intr-o anumita zi poate utiliza toaleta femeilor).

Politica copilului unic = avort fortat

Raportul ONU, care vorbeste neincetat despre protejarea drepturilor femeilor, uita complet, cu ipocrizie, de politica brutala a unui singur copil pe familie din China. Despre faptul ca sute de milioane de femei, in ultimii 34 ani, au fost avortate, altele au fost sterilizate, multe sub presiune, nu se spune nimic. In schimb, putem citi urmatorul alineat neutru: „Constitutia din China mandateaza guvernul sa sprijine planificarea familiala si cuplurile individuale sa o practice. Politica unui singur copil, introdusa la sfarsitul anilor 1970, a fost pusa in aplicare prin intermediul unui sistem de stimulente si masuri restrictive economice si sociale, precum si prin servicii de contraceptie gratuita” (Organizatia Natiunilor Unite, 2002)”. (pag. 87) Acest lucru se va citi: partidul-stat din China a preluat controlul asupra sistemului de reproducere al fiecarei femei din tara, si le incalca drepturile de reproducere prin controlul fertilitatii in cadrul unui plan de stat, impunand cu forta avortul si sterilizarea femeii, daca concepe un copil fara permisiune de la stat.

A recunoaste asta ar fi nevoie ca ONU sa recunoasca faptul ca avortul este o crima, ceea ce sustinatorii feminismului radical de la ONU nu ar face-o niciodata.

 

 

About Post Author

Varia

Leave a Reply