Președintele Donald Trump: „Fiecare copil născut și nenăscut este un dar sfânt de la Dumnezeu”

Sursa: LifeNews.com, 24 ianuarie 2020

Președintele Donald Trump a susținut, în fața zecilor de mii de participanți la Marșul pentru viață, valoarea și demnitatea copiilor nenăscuți.

„Fiecare copil este un dar prețios și sacru de la Dumnezeu”, a spus el în timpul discursului său (transcrierea completă). „Împreună, trebuie să protejăm, să prețuim și să apărăm demnitatea și sfințenia fiecărei vieți omenești.”

„Când vedem un bebeluș în pântece, vedem măreția creației lui Dumnezeu”, a adăugat el. „Fiecare copil născut și nenăscut este făcut după chipul sfânt al Dumnezeului Atotputernic.”

Președintele a mulțumit milioanelor de americani pro-viață și participanților la marș pentru că s-au prezentat să lupte împotriva avortului.

„Este o onoare imensă să fiu primul președinte din istorie care participă la luna martie pentru viață!”, a declarat Trump pentru mulțime.

„Suntem aici dintr-un motiv foarte simplu: să apărăm dreptul fiecărui copil – născut și nenăscut – ca ei să-și ducă la îndeplinire potențialul dat de Dumnezeu”, a spus el. „Tinerii sunt inima Marșului pentru Viață și voi sunteți cei care alcătuiți generația pro-familie, pro-viață.”

Președintele Trump a subliniat realizările sale pro-viață, începând cu luarea de măsuri chiar din prima zi în funcție pentru stoparea finanțării Federației Internaționale Planned Parenthood.

„Din prima mea zi în funcție am întreprins acțiuni istorice pentru a-i proteja pe copiii nenăscuți”, a spus el. „Copii nenăscuți nu au avut niciodată un apărător mai puternic la Casa Albă… După cum ne spune Biblia, fiecare persoană este făcută în chip minunat.”

„Și în prima săptămână în funcție, am reinstalat și extins Politica orașului Mexic și am emis o lege pro-life ca reper pentru a reglementa utilizarea din titlul X a banilor contribuabililor. Am anunțat Congresul că voi da veto oricărei legislații care slăbește politica pro-viață sau care încurajează distrugerea vieții umane”, a spus el. „La Națiunile Unite, am explicat clar că birocrații globali nu au dreptul să atace suveranitatea națiunilor care protejează viața inocenților. Copiii nenăscuți nu au avut niciodată un apărător mai puternic la Casa Albă.”

„Am luat măsuri decisive pentru a proteja libertatea religioasă – atât de importantă – libertatea religioasă a fost atacată în toată lumea și, sincer, a fost foarte puternic atacată în țara noastră. Vedeți acest lucru mai bine decât oricine. Dar noi ne opunem. Și avem grijă de medici, asistente, profesori și grupuri precum The Little Sisters of the Poor”, a adăugat el.

„Păstrăm adopția bazată pe credință și susținem documentele noastre fondatoare, am numit 187 de judecători federali, care aplică consultarea în scris, inclusiv doi judecători fenomenali ai instanței supreme – Neil Gorsuch și Brett Kavanaugh”, a spus președintele.

Președintele i-a condamnat pe democrați pentru că fac presiune pentru avortul la cerere.

„Din păcate, extrema stângă lucrează în scopul eliminării drepturilor noastre date de Dumnezeu, al închiderii societăților caritabile, bazate pe credință, al interzicerii liderilor religioși din piața publică și al reducerii la tăcere a americanilor care cred în sfințenia vieții. Ei mă urmăresc pentru că lupt pentru voi și voi luptați pentru cei fără glas. Și vom câștiga pentru că știm să câștigăm. [aplauze] Știm cu toții cum să câștigăm. Știm cu toții să câștigăm. Am câștigat de mult timp. Câștigăm de mult timp ”, a spus el.

   „Împreună, suntem vocea celor fără de voce. Când vine vorba de avort – și știți acest lucru, ați văzut ce s-a întâmplat – democrații au îmbrățișat cele mai radicale și mai extreme poziții luate și văzute în această țară de ani și zeci de ani și putem spune chiar de secole.

Aproape toți democrații de top din congres susțin acum avortul finanțat de contribuabili, până în momentul nașterii. Anul trecut, parlamentarii din New York s-au bucurat cu încântare de trecerea legislației care ar permite copilașului să fie omorât în pântecele mamei până la naștere”.

Președintele Trump a proclamat că „Mamele sunt eroi”, în timp ce le-a mulțumit participanților activitatea lor de conducere. El a adăugat: „Fiecare copil aduce bucurie într-o familie … fiecare viață umană este făcută după Sfânta imagine a lui Dumnezeu Cel Atotputernic”.

În concluzie, președintele Trump a spus: „Am venit să vă mulțumesc, este foarte grozav să vă reprezint, vă iubesc pe toți și spun cu entuziasm adevărat: „Mulțumesc! Dumnezeu să vă binecuvânteze și Dumnezeu să binecuvânteze America!”.

 

About Post Author

Varia