Mutilarea genitală a femeilor: oribilă pentru musulmani, dar perfect sănătoasă pentru transsexuali?

Paradoxuri ale zilelor noastre.

Autor: Ann Farmer, 16 septembrie 2019 Sursa: https://www.mercatornet.com
Serviciul Național de Sănătate din Marea Britanie a început înființarea centrelor de sprijin pentru victimele mutilării genitale feminine – opt centre ambulatorii, unde femeilor cu vârsta de peste 18 ani „li se va oferi îngrijire de specialitate”. („Noi clinici pentru a ajuta victimele mutilării genitale feminine”, Telegraph, 14 septembrie 2019).
În mod evident, aceste victime au declarat pentru BBC că se bucură de noile facilități, pe care le consideră „o cale de urmat”, ce „le-ar permite femeilor să vorbească despre calvarul lor”. Dar se pare că centrele vor ajuta victimele la mult timp după eveniment, care are loc – de obicei, în copilărie – în loc să încerce să-l prevină.

Este mai mult decât cinic faptul că BBC, care s-a concentrat atât de mult asupra filmelor care le spun copiilor de școală că pot exista peste 100 de sexe, nu poate să înțeleagă că, practic, ei ajută la promovarea mutilării genitale a organelor reproductive perfect sănătoase într-un alt context social – atunci când cineva se declară „transsexual” –, aceasta în timp ce condamnă cealaltă practică. Într-un caz, o practică barbară face parte dintr-o versiune extremă a islamului, în timp ce în celălalt caz este o parte intrinsecă, aproape sacră, ce face parte dintr-o ideologie fără temei, promovată cu zel religios, care încearcă să-i cenzureze pe cei care sunt împotrivă.

Nu pare să intre în discuție motivul pentru care o formă de mutilare genitală – în mod cert, atât a bărbaților, cât și a femeilor – ar trebui aprobată de Guvern și plătită de contribuabil, chiar și atunci când îi lasă pe cei aflați în confuzie și dificultate psihologică sterili pe viață. Vom vedea oare, în timp, înființându-se și centre ale victimelor ideologiei transsexuale, finanțate de contribuabili, care oferă ani de consolare formală după un eveniment ireversibil, ce poate schimba complet viața unui om?

Ann Farmer locuiește în  Marea Britanie. Este autoare a următoarelor cărți: By Their Fruits: Eugenics, Population Control, and the Abortion Campaign (CUAP, 2008); The Language of Life: Christians Facing the Abortion Challenge (St Pauls, 1995), and Prophets & Priests: the Hidden Face of the Birth Control Movement (St Austin Press, 2002).

About Post Author

Varia

Leave a Reply