De la revoluția biologicului la dictatura genderismului (I)

Autor: Inge M. Thürkauf, actriță și scriitoare germană, sursa:

Partea 1. Crearea omului nou cu ajutorul ideologiei gender

„Scopul nostru final este scopul lui Voltaire [1] și al Revoluției franceze: anihilarea completă a catolicismului și chiar a ideii creștine”, [2] se spune în „Instrucțiunile imuabile Alta Vendita” ale uneia dintre lojile italiene. Dar, pentru a distruge Biserica, este necesar mai întâi de toate să distrugem structura familiei.

Programul politic și social al noii ideologii gender „mainstreaming” (integrate), pe care s-au angajat să-l respecte Uniunea Europeană și Organizația Națiunilor Unite, e pregătit pentru realizarea imediată a acestor obiective. „Odată cu distrugerea familiei, ca sursă a tuturor opresiunilor patriarhale, în special a înrobirii femeilor”, va dispărea societatea patriarhală (părinții) și va fi nivelat drumul pentru crearea omului nou, care va instala supremația sa nouă și definitivă în raiul matriarhatului. [3]

Cotropirea pe nevăzute a societății noastre prin intermediul ideologiei gender

Programul gender pare cea mai potrivită metodă pentru a atinge obiectivul „gânditorilor” și „luptătorilor” din secolul al XVIII-lea. Dezbaterile actuale privind noua orientare gender și sexuală, precum și noile tipuri de căsătorii și familie este cea mai potrivită pentru distrugerea completă a creștinismului.[4].

Genderismul este un proiect care, de la a 4-a Conferința mondială a ONU privind femeile, ce a avut loc în 1995 la Beijing, s-a infiltrat treptat, pe nevăzute, nu numai în societatea noastră, ci și în politică, și în întreaga lume, fără vreun avertisment dat populației. În cursul acestei conferințe, a devenit clar faptul că termenul „gender” definește o nouă viziune asupra lumii, care caută să relativizeze toate diferențele dintre sexe, înțelegându-le nu cum ni s-au dat de la natură (de la Dumnezeu), ci ca și cum ne-ar fi fost date prin educație. Ideologia „gender” afirmă că orice orientare sexuală – heterosexuală, homosexuală, a lesbienelor, a bisexualilor și transsexualilor – sunt egale între ele și pot revendica recunoaștere publică, și chiar e obligatoriu să fie recunoscute.

Cu alte cuvinte, toată lumea ar trebui să aleagă un gen pentru sine, să decidă,  dacă dorește să fie bărbat sau femeie, sau în funcție de orice senzație de moment, ce i se potrivește cel mai bine.

Și nimănui nu i se permite să intervină în libertatea acestei alegeri, altfel este discriminare.
„Mainstreaming” e tradus ca „integrare sau curent dominant” și are menirea de a defini noua imagine a omului în politică și societate. Astfel de modificări arbitrare ale sexului sunt îndreptate spre domeniile cele mai sensibile ale omului – sexualitatea, iar ca grup țintă al acestei arbitrarități a fost aleasă femeia.

În spatele tuturor acestor lucruri stă intenția ascunsă de a o „elibera” de toate stereotipurile comportamentale date de natură. Ideologilor gender le-a fost clar de la bun început că „eternul feminin”, eliberat de toate reprezentările tradiționale, îl va atrage și pe Adam [5] în acea zonă în care psihicul uman capitulează rapid în fața dezordinii și desfrâului.

Citând-o la nesfârșit pe Simone de Beauvoir („femeie în lume nu te naști, ci devii”) [6], ideologia gender spune, omul este un sclav al datului natural, dictat de societate. Acestei fraze, în absurditatea ei, e dificil să-i găsești o analogie; este complet contrară bunului simț. Cu toate acestea, ea a făcut o carieră mondială și a dobândit forme concrete în feminismul radical. Astăzi, sexul biologic, faptul că omul a fost creat de Dumnezeu ca bărbat sau femeie nu mai contează. Ideologii gender distrug totul, distrug normele existente anterior și elimină diviziunea dintre masculin și feminin, ca fiind o invenție a „patriarhatului heterosexual”, ca fiind  un construct social, susținând că un comportament masculin sau feminin nu este înnăscut, ci educat. Ceea ce de la începutul omenirii a fost considerat „normal“ și „firesc“, ce aveau reprezentare de soț și soție, va depinde acum de conceptele și normele sociale, impuse prin re-educare. Asta este o amenințare reală pentru căsătorie și familie. Biologii materialiști, geneticienii și politicienii au planificat și pregătit acest lucru deja de zeci de ani, cu scopul de a crea un om nou, adaptat Noii Ordini Mondiale și unei noi religii mondiale unice. Iar reeducarea trebuie să înceapă cu copiii mici, cel târziu de la grădiniță.

Imaginea reală a genderismului

„Centrul Federal German pentru Sănătate”, din subordinea Ministerului Afacerilor Familiei, condus de dna Ursula von der Leyen, a publicat acum un an, „Ghidul pentru părinți cu privire la educația sexuală a copilului” (destinat pentru grupele de vârstă 1-3 și 4-6 ani). Un ghid tipărit în sute de mii de exemplare (finanțat din bani contribuabililor) a fost distribuit gratuit. În el, părinții și bunicii sau cei responsabili de copii erau îndemnați să-i stimuleze sexual pe copiii lor. [7]

Un profesor de la o școală din New York, în 2006, s-a identificat atât de mult cu un rol de femeie, încât a decis să devină femeie. S-a supus unei operații chirurgicale transsexuale și a venit apoi la școală îmbrăcat ca femeie, cerând să fie numit pe viitor doar „doamnă“ și în nici un caz „domn”, în caz contrar se va simți foarte discriminat. Părinții, care au dorit să-și cruțe copiii de la contactul cu un transsexual, intenționând să-i transfere la o clasă paralelă, au trebuit să asculte un întreg discurs despre cum nu se permite ca fostul domn, care devenise acum doamnă, să fie discriminat. [8] În statul Colorado din Statele Unite, a fost adoptată o lege, care prevede în locurile publice doar toalete „fără sex”. [9] Iar guvernatorul Californiei (SUA) Arnold Schwarzenegger, în octombrie 2007, a semnat un proiect de lege care permite ca, în școlile de stat, băieții să folosească toaleta fetelor și fetele toaleta băieților, dacă doresc. Nimeni nu ar trebui să le interzică.

Șeful campaniei „Protecția copiilor și familiei“ a făcut următorul comentariu pe această temă: „În acest fel, Arnold Schwarzenegger ne-a trădat de dragul celor care doresc să le impună copiilor noștri un stil alternativ de viață sexuală. Acesta este un atac flagrant asupra valorilor tradiționale ale familiei. [10]

O altă lege similară care a trecut de Schwarzenegger urma să excludă tot ceea ce putea fi îndreptat împotriva gender-ului, inclusiv împotriva homosexualității, bisexualității și a altor practici sexuale, precum și împotriva schimbării de sex, inclusiv a travestiului, pentru care este inventat un termen special: crossdressing.

Manualele școlare trebuie supuse verificării: nici unul dintre ele nu poate include în nici un caz vreo acțiune discriminatorie, cum ar fi căsătoria între un bărbat și o femeie (…). Toți cei care se opun acestei verificări de manuale vor fi numiți „rasiști” sau „sectari”. [11]

Curtea Supremă din California a decis în favoarea unei femei lesbiene, care a dat în judecată doi medici care au refuzat să o trateze de infertilitate. Ei și-au justificat refuzul lor prin credința religioasă, ce nu le permitea să contribuie la nașterea unui copil dintr-o femeie lesbiană. Instanța a decis că, deși libertatea religiei este protejată de Constituție, aceasta nu trebuie să justifice discriminarea lesbienelor. Medicilor, drept urmare, li s-a interzis să mai refuze, din motive religioase, tratamentul vreunui pacient homosexual. [12]

Ca astfel de scenarii să fie mai eficiente, este nevoie de transformarea psihicului uman, de o schimbare pas cu pas, ce rămâne neobservată, în cele mai multe cazuri, de gândirea omului.

„Genderul” are propria sa istorie, cunoașterea căreia contribuie la o mai bună înțelegere a esenței sale. Ne dorim ca această conferință să genereze discuții despre evoluția acestei situații alarmante, ce lovește în baza valorilor fundamentale ale societății noastre, provocând o lovitură fatală creștinismului. De asemenea, ne dorim ca ea să aprofundeze perspectiva asupra genderismului, într-un context mai larg.

 Note:
[1] Voltaire, în ura lui implacabilă față de Biserică, a venit cu sloganul: Ecrasez l’Infame! (Zdrobește infamul!) (adică Biserica)
[2] John Vennari, „The Permanent Instruction of the Alta Vendita”, Rex Regum Press, 2000, p.14
[3] P. Gottfried „Omul nou”, Protestant Center for Worldview, 1982.
[4] Marilyn Ferguson: Die sanfte Verschwörung (Marilyn Ferguson: „Conspirația tăcerii”), Basel, 1982.
[5] Johann Wolfgang von Goethe: Faust, Colecții, vol. II, p. 362
[6] Simone de Beauvoir, „Das zweite Geschlecht” („Al doilea sex”), Hamburg TB, 1968.
[7] Datorită curajului săptămânalului german „Junge Freiheit” și retipăririi articolelor curajoase ale dnei Gabriele Kuby, care a arătat clar ce se spune în acel ghid mizerabil, fiind adus în atenția publicului, dna ministru von der Leyen a trebuit să-și retragă broșura scandaloasă.
[8] Gabriele Kuby, „Die globale sexuelle Revolution” („Revoluția sexuală globală”), Kisslegg 2006, p.51.
[9] idem
[10] Paul M. Weyrich, pe site-ul Newsmax.com, 26 octombrie 2007.
[11] idem
[12] Vision 2000, septembrie 2008.

About Post Author

Varia