Filmul Razboiul impotriva copiilor sau ce li se mai pregateste copiilor nostri

Publicatia MercatorNet.com (4 mai 2016) ne prezinta filmul documentar „Razboiul impotriva copiilor”, care arata cu lux de amanunte extinderea la nivel mondial a unui program revoltator de educatie sexuala, de asa-zisa „educatie sexuala completa” (comprehensive sexuality education, eng.).

Filmul amintit este un proiect comun al Family Watch International, UN Family Right Caucus, Coalitia Stop Institutul Kinsey si al mai multor parinti preocupati de aceasta problema. Acest site ofera mai multe detalii despre situatia din SUA.

Gratie colegilor de la „Stiri pentru viata”, filmul a fost tradus in romaneste si poate vedea oricine cum va arata educatia sexuala din scolile noastre. Unele sectiuni sunt foarte directe, dar parintii, educatorii, profesorii, medicii din Romania trebuie sa vada acest film, ca sa-si dea seama ce este educatia sexuala „comprehensiva” si ce ofera ea in clasa copiilor, altfel nu vor crede. Nu vor crede pentru ca ceea ce se preda in clasa copiilor este complet diferit de tot limbajul prin care este prezentata parintilor si profesorilor – in mass-media si la nivel oficial – disciplina numita „educatia sexuala”, acum si „cuprinzatoare”.

Sugestia noastra este sa vedeti acest film:

apoi sa cititi acest articol, „Educatia sexuala in scoala”. Veti vedea ca limbajul politicos-neutru, numai bun de invaluit mintile oamenilor, se potriveste perfect pentru mascarea adevaratei agende a asa-zisei „educatii sexuale comprehensive”, care promoveaza un tip de educatie bazat pe „drepturile sexuale ale tinerilor” si „placerea sexuala”. Acest tip de educatie, cum spunea Miriam Grossman, psiholog american de adolescenti si copii, care a consiliat mii de studente din SUA si autoare de carti importante in domeniu, acest tip de educatie nu are nimic de-a face cu sanatatea copiilor : „Abordarea educatiei sexuale comprehensive este sa celebreze libertatea sexuala, mai precis libertinajul si experimentarea sexuala. Din punct de vedere medical, cand libertatea sexuala e prioritara, sanatatea sexuala sufera. Nu le poti avea pe ambele.”

„Educatia sexuala completa” (sau, cum a fost tradus „comprehensive”, printr-un calc, „comprehensiva”), „serviciile prietenoase pentru tineri” fac parte dintr-un set de denumiri de tip manipulator, pe care le regasim la promotorii educatiei sexuale obligatorii in scoli: „In  clipa de fata se discuta la nivel mondial, la ONU, despre „comprehensive sexuality education” – aceasta este terminologia care este utilizata la nivelul mondial”, sustinea dna Daniela Draghici, sefa organizatiei „Coalitia pentru Egalitate de Gen”, in timpul unei consultari publice la Ministerul Educatiei, din 24 martie a.c., pe aceasta tema.

In Romania, organizatii ca Societatea pentru Educatie Contraceptiva si Sexuala (SECS), Coalitia pentru Egalitate de Gen, Centrul Filia, Sexul versus Barza si alte organizatii duc de ani de zile un lobby urias, pe langa Presedintie, guvern, ministere, autoritati locale pentru a introduce educatia sexuala (comprehensive sexuality education), in scoala romaneasca, ca disciplina obligatorie. S-a ajuns pana acolo incat, la o intalnire din aceasta primavara a reprezentantilor Ministerului Sanatatii cu mai multe organizatii, interesate de dezbaterea educatiei sexuale in scoli, sefa SECS, dna Borbala Koo, a vorbit ca din partea reprezentantilor Ministerului Sanatatii. Acest lucru arata, de fapt, cine face jocurile la nivel de ministere, in aceasta problema specifica.  

Sexualitate © Asociatia Provita Media

 

About Post Author

Varia

Leave a Reply