Pericolele educatiei sexuale „comprehensive”

Pentru parintii si profesorii care inca nu stiu ce inseamna „educatia sexuala cuprinzatoare/comprehensiva” – cateva opinii de la Jackie Bowles (SUA) despre „It’s All One Curriculum”.

Autor: Jackie Bowles, sursa:  United Families International,  15 martie 2016

Ar putea suna bine la inceput, dar cercetati mai intai, ca sa intelegeti cu adevarat toate aspectele [educatiei sexuale „comprehensive”].

Cu totii a trebuit sa induram orele de „educatie sexuala”, la un moment dat in viata noastra, cu filmele jenante si subiectele incomode. Daca ne intoarcem inapoi, cand inca lumea era preocupata de curriculum, era firesc ca parintii nostri sa fie de acord sa ne lase sa frecventam aceste ore. Astazi, cu toate acestea, punctele de vedere in general cu privire la sexualitate s-au schimbat si s-a trecut la ideea unei „educatii sexuale comprehensive/cuprinzatoare”; ideea ca trebuie sa-i invatam pe copiii nostri cum sa aiba placeri sexuale; daca isi produc placere lor ei insisi sau cu un partener. Curriculum-ul intitulat „It’s All One Curriculum” a fost prezentat in urma cu cativa ani, la o conferinta a Organizatiei Natiunilor Unite. Moderatorul a spus: „Daca am putea duce acest nou program de educatie sexuala cuprinzatoare in fiecare scoala si daca l-am putea pune in aplicare in intreaga lume, toti am putea sa ne abandonam munca si sa mergem acasa! S-ar rezolva toate problemele noastre!” Unele dintre scopurile principale ale acestui program este de a discuta despre lucruri, cum ar fi masturbarea, sexul oral si anal, si tehnici de realizare a unui orgasm. Si, in principal, acest program ne indeamna sa-i invatam pe copiii nostri sa fie activisti pentru drepturile sexuale si activisti gender.

Alte domenii care ar putea fi acoperite la cursurile de educatie sexuala „comprehensiva” (ESC), predate in scoala, ar putea fi:

• incurajarea acceptarii si explorarea diverselor orientari sexuale si identitati de gen;

• promovarea comportamentelor sexuale cu risc ridicat (inclusiv sexul anal si oral) si invatandu-i pe copii ca sunt in siguranta.
• promovarea placerii sexuale si a promiscuitatii ca un „drept al copiilor”.
• promovarea avortului ca fiind sigur si fara consecinte.
• incurajarea copiilor sa experimenteze actul sexual cu persoane de acelasi sex sau de sex opus.
• pretentia ca accesul la „educatie sexuala cuprinzatoare” este un drept al omului.
• promovarea ideii subversive si perverse ca copiii si tinerii ca sunt sexuali din nastere.
• promovarea prezervativelor la copii, fara a-i informa asupra ratelor lor de esec.
• promovarea lipsei de respect pentru parinti si valorile religioase si culturale.
• promovarea consilierii sexuale, informatiilor sau serviciillor pentru minori, fara consimtamantul parintilor.
• instruirea copiilor ca sa pledeze pentru „drepturile lor sexuale” in legi si politici.
• incurajarea educatiei sexuale „peer to peer” (de la coleg la coleg).

Afland acum despre toate aceste lucruri, nu v-ati schimbat opiniile cu privire la educatia sexuala pentru copiii dvs? Personal, sigur, nu doresc ca copiii mei sa fie expusi acestor informatii. In unele state (americane), cu toate acestea, parintilor nu li se da macar posibilitatea de a le refuza. Scopul Educatiei Sexuale Comprehensive este de a submina si de a-i invata pe copii sa submineze opiniile si ideile parintilor lor. De a-i expune la mai multe optiuni. Educatia sexuala „comprehensiva” vrea sa inculce aceste idei copiilor inca de cand ei sunt la gradinita. Traim intr-o lume confuza, cand ni se spune ca exista peste 60 de genuri. Acest numar nu e pe atat de  socant, pe cat vor ramane copiii mici, cand le vom provoca confuzii cu privire la identitatea lor sexuala.

Interesant este ca organizatia Planned Parenthood  (in Romania: Societatea pentru Educatia Contraceptiva si Sexuala si Coalitia pentru Identitate de Gen) este cea care va beneficia de pe urma predarii Educatiei Sexuale Comprehensive. Este o posibilitate de intrare a  acestor organizatii in scoli pentru a deveni parte din viata copiilor nostri, oferind servicii diferite, controlul nasterilor si al avorturilor mai tarziu, daca este necesar. Se spune ca „serviciile de ingrijire a sanatatii sexuale si reproductive lucrative” pot include consiliere sexuala, planificare familiala, contraceptie, prezervative, avort, testare si tratament pentru infectii cu transmitere sexuala (ITS), prevenirea si tratamentul HIV/ SIDA, precum si produse de baza conexe, produse farmaceutice , vaccinuri, etc. Sexualizarea timpurie a copiilor prin intermediul educatiei sexuale comprehensive poate crea clienti care vor plati pe tot parcursul vietii pentru aceste servicii, astfel incat educatia sexuala comprehensiva ascunde in spate o mare afacere.
Ca parinti, trebuie sa luam atitudine pentru copiii nostri si sa nu permitem  ca educatia sexuala „comprehensiva” sa vina in scoli, ca sa fie predata copiilor nostri. Drepturile noastre, ca parinti, ne sunt furate, iar noi permitem ca opiniile altora sa fie inculcate copiilor nostri, daca ne vom lasa copiii sa participe la aceste programe. Luati in considerare renuntarea la aceste ore si vorbiti dvs. cu copiii dvs. Ca parinti, ii putem invata pe copiii nostri ca intimitatea sexuala in casatorie este plina de recompense si merita sa ne pastram integri pana atunci.
Un site extraordinar cu multe resurse diferite cu privire la educatia sexuala comprehensiva poate fi gasit la
http://www.comprehensivesexualityeducation.org/

 Sexualitate©Provita Media

 

About Post Author

Varia

Leave a Reply