Canibalism marca Planned Parenthood

In China, se mananca copii. Planned Parenthood ii ucide și apoi le vinde organele. Ce e mai rau?
Autori: Steven Mosher și Jonathan Abbamonte, sursa: Population Research Institute, 17 iulie 2015

In meniul unor restaurante exclusiviste din China exista un fel cunoscut sub numele de supa de costițe. Foarte scump, acesta este de obicei servit numai pe sub mana unor clienți cunoscuți, dispuși sa plateasca oricat pentru aceasta delicatesa. Deci, ce este supa de costițe? Ține-ți-va bine. Supa de costițe …. este de fapt o supa de om, facuta din corpuri de copii avortați. Felul este considerat de catre chinezi – cel puțin de o parte din ei – ca o poțiune pentru intinerire. Un fel de izvor al tinereții, care va face ridurile sa dispara, sa creasca din nou parul, și, in general, sa redea tinerețea pasului. Toate acestea nu sunt decat o aberație.

Dar m-am gandit la supa de costițe, atunci cand am vizionat materialul video cu dr. Deborah Nucatola, director principal de servicii medicale la Planned Parenthood, care descrie modul in care organizația ei recolteaza și vinde parți și organe de copii avortați.

Cred ca toți ați vazut materialul video pana acum, așa ca nu trebuie sa-l descriu in detaliu. Daca nu l-ați vazut, alaturați-va altor 2 milioane de persoane care l-au vazut deja. Pregatiți-va sa va revoltați.

Sunt sigur ca imaginea directoarei Nucatola, mestecandu-și calm alimentele, atunci cand discuta importanța de a nu zdrobi organele, astfel ca „sa poata obține totul intact” va va urmari o lunga perioada de timp. Sau gandul ca sorbea Cabernet Sauvignon, cand se lauda: „Am fost foarte buni in obținerea de inima, plamani, ficat”.

Cum poate un medic de avort sa-și duca pranzul pana la capat, in timp ce dezvaluie ca a facut „unul de șaptesprezece saptamani chiar in aceasta dimineața”, nu pot sa ințeleg. Ea vorbește despre cum i-a luat viața unui copil de aproximativ 12 inch (30 cm) lungime, care iși poate suge degetul mare, poate detecta lumina și poate simți durere. Gandul ma face sa vomit. Se pare acest lucru ii stimuleaza dnei director apetitul.

Legea federala interzice traficul comercial de țesut fetal pentru profit și comporta o penalizare de pana la 10 ani de inchisoare și o amenda de 500.000 de dolari. De aceea, Nucatola are grija sa spuna ca medicii de avort ai Planned Parenthood „vor sa ajunga la un numar care sa nu arate ca ei fac bani. … Daca pot face un pic mai bine decat pragul de rentabilitate, și fac acest lucru intr-un mod care pare rezonabil, sunt fericiți sa faca asta”. [Italice adaugate]

Nucatola ocolește legea a doua oara cand explica faptul ca medicii de avort de la Planned Parenthood uneori fac o versiune manuala pentru a menține capul copilului intact astfel incat sa poata fi vandut. E un procedeu cand copilului i se scot mai intai picioarele apoi este ucis in procesul nașterii propriu-zise. Acest lucru este, desigur, asemanator unui avort cu naștere parțiala ilegal, potrivit Legii din 2003, trecute prin Congres și semnate de președintele Bush.
Supa fetala vanduta in China provoaca voma oricarei ființe umane normale, dar oare acțiunile Planned Parenthood nu dau aceleași senzații?

Și sa reflectam asupra acestei diferențe: in China, singurele persoane responsabile de acest canibalism uman sunt clienții platitori inșiși. Dar, in Statele Unite, din cauza subvențiilor uriașe pe care Planned Parenthood le primește de la contribuabilul american, suntem cu toții „clienți buni de plata”.

Potrivit raportului anual pe anul fiscal 2013-2014, Planned Parenthood, organizația ce se presupune a fi non-profit, a primit o suma enorma de 528 milioane de dolari. Contribuabilul american este cel care contribuie in mod unic și cel mai mult la Planned Parenthood, oferind peste 41 la suta din veniturile sale totale.

Planned Parenthood a facut 327.653 avorturi in anul fiscal 2013-2014, estimate ca fiind o treime din totalul avorturilor facute in SUA, in acest an. Facand un calcul, medicii de avort ai Planned Parenthood au oprit o inima de 37 de ori in fiecare ora, zi și noapte, saptamana de saptamana, luna dupa luna.

Și exista un alt motiv pentru care nu  putem avea nici o pretenție de superioritate morala asupra Chinei. Spre deosebire de Republica Populara, suntem o țara democratica. Am ales oamenii in Congres care și-au insușit banii și i-au dat unor medici de avort ca Nucatola. Am ales un președinte, Barack Obama, care da tonul evenimentelor de strangere de fonduri ale Planned Parenthood. Prin urmare, toți suntem responsabili in mod colectiv de afacerile murdare ale Planned Parenthood.

Din cauza traficului cu organe și parți de bebeluș, Planned Parenthood este deja in curs de investigare de catre Camera Reprezentanților din SUA și din mai multe state, inclusiv Georgia, Indiana, Louisiana, Ohio și Texas. Mai multe state trebuie sa urmeze aceste acțiuni, inclusiv statul dvs.

E demult vremea sa taiem toate fondurile pentru domeniile uciderii ale Planned Parenthood. Contactați congresmenii, senatorii, guvernatorul dvs., primarii și consilierii dvs. Spuneți-le sa retraga fondurile Planned Parenthood o data și pentru totdeauna.

Editoriale © Asociatia Provita Media

About Post Author

Varia

Leave a Reply