Manifestul banditismului sexual

Autor: Grigori Gurevici

Sursa: Continent Media Group, nr. 41, noiembrie 2011

La 17 august 2011, in Baltimore, Maryland (SUA), a avut loc un simpozion privind fundamentarea științifica a legitimitații mișcarii pedofile. Sponsorul simpozionului a fost organizația non-profit B4U-ACT, acționand in apararea pedofiliei și legalizarii relațiilor sexuale intre adulți și copii. Participanții la simpozionul, care a reunit aproape 50 de persoane, au fost psihiatri și sexologi profesioniști, activiști pedofili, care se autointituleaza modest „persoane atrase de copii” (minor-attracted persons) și activiști ai mișcarii homosexuale.

 

“Problemele științifico-filozofice ale relațiilor sexuale intre adulți și copii”

 

Vorbitorul principal a fost Fred Berlin, medic, doctor in medicina, fondator al Institutului Național pentru Studierea, Prevenirea si Tratarea Traumelor Sociale (nu și a traumei copiilor din contactul lor cu pedofili – nota autorului) și fondator al Clinicii pentru Tulburari Sexuale de la Universitatea „Johns Hopkins”. Co-raportorii lui Berlin au fost Renee Sorentino, de la Harvard Medical School, John Sandler, de la Centrul Medical Southwestern, Universitatea din Texas, Jacob Berslow, de la Școala de Economie și Științe Politice din Londra, și Richard Kramer, unul dintre liderii organizației B4U-ACT. Pentru cei interesați – rezumatele principalilor vorbitori la aceasta conferința.

Raportul lui F. Berlin a fost dedicat „problemelor științifico-filozofice ale relațiilor sexuale intre adulți și copii”, justificarii, „din punct de vedere științific”, a comportamentului pedofililor, revizuirii statutului celor „atrași de copii”, cu luarea in considerare a „datelor științifice cele mai exacte și complete”, analiza și validarea activitaților B4U-ACT. Alte prezentari au abordat diverse aspecte practice ale comportamentului pedofililor in societatea contemporana.

Pentru a ințelege mai bine ceea ce s-a spus la acest simpozion „științific”, iata cateva idei și fragmente din discursurile participanților.
– Societatea actuala ii demonizeaza pe pedofili și le aduce acuzații nedrepte și nejustificate.
– In cultura occidentala, sexul cu copiii este luat prea in serios.
– Standardele anglo-americane cu privire la varsta, care autorizeaza relațiile sexuale, reprezinta un fenomen nou in istoria lumii. Ele au fost stabilite de catre puritani. In Europa, varsta aceasta era de 10-12 de ani. Creșterea limitei de varsta este ciudata mai ales pentru baieți. Ei sunt intotdeauna gata sa faca sex la orice (!? – n.a.) varsta. Ar trebui sa se puna capat acestor restricții de varsta.

„Oamenii de știința, ințelepțiți de experiența”, in „studiile” lor, lasa la o parte particularitațile vieții sociale ale formațiunii pre-capitaliste. Ei sustin ca productivitatea scazuta și speranța de viața limitata in acele vremuri, forțau tinerii, barbați și femei, sa lucreze și sa se alature familiei in munca impreuna, cat mai curand posibil, și, prin urmare, iși incepeau foarte devreme viața sexuala. Acest lucru a fost eliminat odata cu creșterea nivelului de trai in toate straturile societații europene, in epoca capitalismului, ceea ce a condus la o creștere a limitei de varsta. Chiar puternica propaganda a promiscuitații sexuale, dusa de organizațiile homosexuale astazi și sprijinirea acesteia de catre mass-media de stanga, nu a fost capabila sa depașeasca aceasta tendința. Astfel, in conformitate cu Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din SUA (Center for Disease Control) numarul de adolescenți activi sexual din SUA, ca procent, a ramas neschimbat din 1988, și chiar numarul lor s-a redus in 2011, in randul femeilor cu 17% și al baieților cu 47% – n.a.).

– Avem o societate prea morala, care nu corespunde libertații individului. (Aceasta inseamna ca moralitatea ca virtute și libertatea individuala nu sunt compatibile. Bravo, liberali de stanga! – n.a.).
– Pedofilia este o alta forma de orientare sexuala. Unii vorbitori au susținut ca s-au nascut anume așa.
(Suna ingrozitor de familiar, nu-i așa? – n.a.).
– Noi nu trebuie sa interferam cu sau sa prevenim comportamentul sexual al copiilor noștri. (Cine ii invața pe copiii de 10-13 ani un asemenea comportament? – n.a.).
– Copiii din naștere sunt in imposibilitatea de a consimți la relația sexuala cu un adult. Astazi, acest lucru este baza pentru incriminarea adultului. Pedofili sunt pe nedrept afectați de aceasta incriminare.
– Dorința de a face sex cu copii este normala. Prin urmare, a intreba copiii daca vor sa aiba relații sexuale cu adulții nu are sens. (?! – n.a.).
– Societatea noastra ar trebui sa maximizeze libertatea individului și, in special, sa nu il impiedice de la a face sex cu oricine dorește. (
Ce sa spunem de libertatea de a jefui și a ucide, daca aceasta dorința exista la unele persoane din naștere? – n.a.)
– Nu este nimic greșit in relațiile sexuale dintre adulți și copii, și ele ar trebui incurajate.
– Problema pedofiliei nu poate fi privita doar in negru sau in alb. Exista nuanțe diferite și diverse ale ei.

 

Pedofilii si sustinatorii acestora nu-si pun deloc problema traumelor cu care raman copiii agresati de ei


Potrivit convingerilor lui Berlin, pedofilia ar trebui sa fie eliminata din lista bolilor Asociației Americane de Psihologie (APA) și din Manualul de Diagnostic și Statistici al Tulburarilor Mentale (DSM), așa cum s-a intamplat și cu homosexualitatea in 1973. Berlin, susține ca „DSM ignora sentimentele de dragoste și romantism ale pedofililor pentru copii, sentimente [care sunt] similare cu ceea ce impartașește un adult pentru altul”. („Oamenilor de știința”, alaturi de Berlin, care justifica comportamentul pedofililor, nici prin cap nu le trece sa se intrebe daca e valabila și reciproca, adica atracția sexuala a copiilor pentru adulți, „bazata pe sentimentul de iubire”. Acest lucru nu-i intereseaza nici pe pedofilii care forțeaza copiii la relații sexuale cu ei. Doar un om bolnav mintal poate declara ca intre un pedofil si un copil poate exista aceeași relație și aceleași sentimente ca intre adulți – n.a.). Din punctul de vedere al lui Berlin, majoritatea pedofililor sunt „oameni delicați și raționali”. „DSM trebuie sa se concentreze pe nevoile pedofililor (nevoile copiilor nu conteaza – n.a.), pentru a reduce controlul social și a nu fi obsedați de nevoia de a proteja copiii” (?! – n.a.). Berlin a recunoscut ca activitatea politica, nu cercetarea științifica, a dus la declasificarea homosexualitații ca fiind o tulburare mintala. (Recunoaștere importanta și fundamentala – n.a.).

Richard Kramer, in discursul sau, a dorit sa „demonstreze” ca pedofilia este o forma de orientare sexuala a omului și, prin urmare, ea nu pot fi selectata. Ca rezultat, a oferi tratament pedofililor este la fel de neintemeiat și fara succes, precum a trata homosexualii. Potrivit lui Kramer, la persoanele „atrase de copii”, tulburarile psiho-sexuale, tulburarile psihice, nevrozele sau orice tulburari de personalitate se manifesta nu mai mult decat la alte persoane. Cu alte cuvinte, ele sunt aceleași ca și la noi. Pedofilii au dreptul „
de a interacționa cu minori in diferite moduri sexuale, și de a dezvolta prietenii și relații stranse cu ei”. (Cat de reconfortant e acest lucru pentru parinți, cand un barbat de 40 de ani, „dezvolta relații de prietenie” cu fiul lor de 12 ani, cu scopul de a-l viola? Daca nu sunteți de acord cu asta, poate e timpul sa va invinuim de pedofobie sau chiar de ura impotriva oamenilor/homofobie. – n.a.).

 

Pentru un activist homosexual, copiii sunt doar “obiecte neinsufletite”

 

Cel mai sfidator și mai arogant a fost discursul lui Jacob Berslow, activist homosexual agresiv. In special, el a spus ca copiii pot face obiectul atenției pedofililor și homosexualilor, și, prin urmare, pedofilii nu ar trebui sa le asculte obiecțiile și protestele. Pedofilii, potrivit acestui activist, nu ar trebui sa aiba acordul copilului de a avea relații sexuale cu el, „la fel cum nu cerem permisiune pantofilor ca sa-i purtam”. In raportul sau, Berslow a utilizat grafice cu termeni argotici pentru a descrie actul culminant in relațiile sexuale cu copiii. (De unde are Berslow astfel de cunoștințe detaliate in acest tip de relații sexuale? – n.a.). Nici unul dintre cei prezenți la simpozion nu și-a exprimat in nici un fel indignarea sau surprinderea fața de exprimarea grobiana și jignitoare a lui Berslow, dedicata, in esența, propagandei deschise a abuzului sexual asupra copilului. Dimpotriva, in sala rasunau hohote de ras aprobatoare. Dar, sigur, și homosexualii sunt la fel de „delicați și romantici!”.

Pe culoarele cladirii unde s-a ținut simpozionul, Berlin i-a spus lui Berslow ca discursul sau și forma sa de exprimare (nu ideile in sine – n.a.) ar putea sa infurie o parte a americanilor. Nu cred ca progresiștii sau cei de stanga se vor infuria in vreun fel. Berlin s-a exprimat impotriva sexului intre adulți și copiii care nu au atins inca maturitatea sexuala. (Ii mulțumim pentru aceasta grija, deși aceasta afirmație nu corespunde deloc ideilor principale din raportul sau – n.a.).

 

Pseudo-stiinta lui Kinsey adusa drept dovada pentru justificarea actelor pedofililor

 

Un numar de vorbitori, justificandu-și „științific” concluziile, au facut referire la „cercetarile sexuale” ale lui Alfred Kinsey. Psihopat homosexual și mesia al umaniștilor moderni de stanga, Kinsey a efectuat, in anii ’40, o serie de experimente sexuale. In cursul „cercetarii” sale, Kinsey, inarmat cu diferite dispozitive de masurare, a urmarit violul a mii de copii, unii dintre ei abia ajunși la varsta de doua luni. Reprezentanții „persoanelor atrase de copii” au inregistrat cu scrupulozitate sentimentele lor, dupa metoda dezvoltata de Kinsey. Aceste inregistrari și comentariile guru-ului pedofililor și homosexualilor au fost publicate. Luptatorii pentru „libertatea sexuala” le numesc „Rapoartele Kinsey”. Principala concluzie a „cercetarii” lui Kinsey: copiii nu au avut de suferit in relațiile sexuale cu adulții. Aceste „experimente” pe copiii lipsiți de aparare nu sunt diferite nici in forma, nici in fapt, de „experimentele” „medicilor” naziști și japonezi pe deținuții din lagarele de concentrare. „Medicii” care au realizat astfel de experimente au fost condamnați de un tribunal internațional pentru „crime impotriva umanitații”. Dar, aici, in America, aceste „cercetari științifice” au devenit baza pentru inființarea Institutului Kinsey, ce funcționeaza cu succes astazi, la Universitatea din Indiana.

In 1998, Asociația Psihologilor Americani a publicat un raport in care și-a exprimat acordul in legatura cu concluziile lui Kinsey. In raport, in special, se spune ca consecințele violului copiilor de catre adulți au fost „supraevaluate”, iar „marea majoritate a barbaților și femeilor nu au observat efecte negative la copii din cauza violenței sexuale asupra lor”. (Ura! Inainte pedofili și homosexuali! Acum va puteți satisface pe deplin „naturala” voastra perversiune sexuala, violand copiii. Relațiile voastre sexuale cu copiii nu au nici un efect negativ asupra lor. Acum, așa cum s-a menționat in raportul APA, relațiile voastre nu se numesc „abuz sexual asupra copiilor”, ci „contact sexual intre copii și adulți”. Autorii raportului APA au sprijinit necondiționat concluzia lui Kinsey, potrivit careia „intimitatea sexuala intre generații (astfel numesc astazi liderii pedofililor și homosexualilor, dar și politicienii de stanga, abuzul sexual asupra copiilor) poate fi pozitiva” (!!!). Un triumf glorios al „toleranței sexuale”, pe care o apara, cu spume la gura, stanga și progresiștii. Pana unde trebuie sa ajunga degradarea morala, ca sa putem vedea ca sexul intre adulți și copii este violarea celor din urma și, prin urmare, in mod clar o crima??? Dar ce se intampla cu copiii violați? Aceasta intrebare nu le trece prin cap luptatorilor pentru drepturile pedofililor asupriți și acuzați pe nedrept. Principalul lucru este ca ei, pedofilii, și toți cei care-i sprijina, sa fie satisfacuți și sa nu fie pedepsiți pentru actele de violența comise. – n.a.).

 

Realitatea contrazice dovezile pseudo-stiintei lui Kinsey

 

In rapoartele și comunicarile ținute la acest simpozion, s-a susținut in mod clar și fara echivoc ideea: pedofilii, pentru a-și satisface aspirațiile lor perverse nu trebuie sa aiba acordul copilului, deoarece acesta este considerat de catre „oamenii de știința”, care protejeaza pedofili, drept un obiect neinsuflețit („pantof”). Dupa parerea lor, nu trebuie sa acordam nici cea mai mica atenție la starea psihologica a copiilor. Protestele copiilor violați nu trebuie luate in considerare. Chiar și in societatea sclavagista, sclavii erau considerați „instrumente vorbitoare”, adica aveau sentimente și puteau sa și le exprime. Proprietarii de sclavi moderni, pedofilii și avocații lor, refuza acest lucru copiilor pe care ei ii violeaza și agreseaza.

Cazul unui baiat de 11 de ani, din California (SUA) a aratat daca homosexualitatea și, dupa ea, pedofilia, sunt orientari sexuale innascute, sau dobandite, ca urmare a educației și propagandei. Acest baiat a fost educat de un cuplu de lesbiene. Stilul lor de viața i-a provocat baiatului profunde traume psihologice . El nu ințelegea de ce e baiat, ii era rușine sa fie baiat, incercand sa-și ascunda sexul. Apoi, a decis sa și-l schimbe. Doar o intamplare l-a impiedicat sa-și mutileze organele genitale, in incercarea de a deveni femeie. „Parinții adoptivi” au recunoscut ca pentru ele a fost un șoc. „Oamenii de știința”, participanți la acel simpozion, și cei care insista asupra orientarii homosexuale innascute au receptat calm aceasta istorie.

 

Cerințele pedofililor sunt sprijinite in mod activ de activiștii homosexuali


Persoanele „atrase de copii” iși apara „dreptul” de a avea relații sexuale cu copii. Despre drepturile copilului nimeni din mediul lor nu vorbește. La angajarea in relații sexuale cu copiii, pedofilii nu considera ca au nevoie sa obțina consimțamantul acestora. De fapt, ei forțeaza copiii sa intre in relații sexuale cu adulții. Intr-o societate umana civilizata, sexul forțat a fost dintotdeauna calificat drept agresiune sexuala. Pedofilii cer insa ca cererile lor sexuale sa nu fie considerate de natura penala. Se pare ca adulții sunt protejați de violența sexuala mai bine decat copiii. Situație absurda! Totuși, in apararea acestei situații absurde se ridica o gramada de pedofili, homosexuali și susținatorii lor.
Copiii au fost intotdeauna și au ramas cei mai vulnerabili membri ai unei societați. Prin urmare, in lumea de astazi, protejarea lor, inclusiv de abuzul sexual, este sacra și de netagaduit. Protecția copilului este unul dintre principiile de baza ale societații moderne. Participanții la simpozion s-au pronunțat impotriva acestei protecții, acuzandu-i in același timp pe cei care susțin aceasta responsabilitate a adulților, de incalcarea „dreptului” de a comite abuzuri sexuale asupra copiilor. Iata cum au pervertit liberalii de stanga drepturile individuale.

Cerințele pedofililor sunt sprijinite in mod activ de activiștii homosexuali. Acest lucru nu este intamplator, caci pedofilia și homosexualitatea sunt doua fețe ale aceleiași monede: perversiunea sexuala. Intre reprezentanții acestor mișcari nu exista diferențe principiale. Prin urmare, homosexualii, cu drepturi de frate mai mare, deja avand un succes considerabil, ii sprijina in mod activ pe pedofilii pretutindeni, in toate și intotdeauna.


Poate ca nu ar trebui sa acordam o mare atenție acestui simpozion, la care au participat un numar neglijabil de oameni? Cu toate acestea, succesul uluitor al mișcarii homosexuale a aratat ca incercarile pedofililor de a legitima pretențiile lor sexuale ar trebui tratate cu maxima seriozitate. In urma cu peste 60 de ani, activiștii gay au inceput, la fel, cu „dovezi științifice” și echivalarea morala a tuturor formelor de comportament sexual. Neprimind de la bun inceput o riposta ferma, homosexualii, care, pana in 2010, potrivit Biroului de Recensamant, erau aproximativ intr-un procent de 0,8% din populația Americii, au invadat astazi toate sferele vieții americane, forțand pe toți sa le accepte modul de viața și morala lor. Astazi, chiar incercarea unei discuții deschise despre stilul de viața homosexual este taiata dramatic, de multe ori devenind periculoasa. De exemplu, un elev de 14 de ani de la școala din Fort Worth, statul Texas, a fost suspendat pentru doua zile de la școala. Vina lui a fost ca, in timpul unei discuții in clasa despre comportamentul homosexual, el a vorbit impotriva modului de viața homosexual. Doar sub amenințarea de urmarire penala a administrației școlare de catre parinții elevului pentru incalcarea Primului Amendament al Constituției directorul a anulat aceasta decizie rușinoasa.

Administrația Colegiului Elmhurst din Chicago, a adaugat la declarația de inscriere in aceasta instituție o intrebare: „Ești homosexual?”. De raspunsul la aceasta intrebare depindea oferirea unor varietați de beneficii studenților, inclusiv asistența financiara. Aceasta este decizia Colegiului – discriminare deschisa a studenților de orientare tradiționala.

Unul dintre districtele școlare din Los Angeles a decis sa impuna introducerea unei programe de educație homosexuala, incepand de la gradinița. Elevii trebuie sa fie pregatiți acum nu numai sa treaca un curs special, dar, de asemenea, sa faca și „training”, adica sa discute pe marginea ideilor cursului la care au asistat.

Impotriva unei profesoare de gimnaziu din New Jersey a inceput o ancheta administrativa, dupa ce a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj despre atitudinea sa negativa fața de homosexualitate. Profesoara este creștina. Acest mesaj se afla afișat pe pagina personala, in afara orelor de lucru. Profesoara, de asemenea, s-a exprimat impotriva deciziei administrației școlii de a declara luna octombrie drept luna a persoanelor lesbiene, gay, bisexuali și transsexuali.

Conducerea școlii o acuza ca ar fi creat in școala o atmosfera de pericol și ca mulți studenți se tem de ura ei. Potrivit juristei Ada Davice, avocatul de la Alliance Defense Fund, ancheta arata ca oficialii școlii harțuie și amenința un profesor din cauza credinței sale. Davice a spus ca „profesorul nu ar trebui sa fie pedepsit pentru convingerile sale religioase. Dar conducerea dorește ca cei care nu accepta ideologia homosexuala și imoralitatea homosexualilor sa nu mai fie profesori”. Astfel de cazuri apar din ce in ce mai des in SUA.

 Pedofilii si homosexualii tintesc spre distrugerea familiei

 Mișcarea pedofililor și homosexualilor este indreptata spre coruperea minții copiilor și traumatizarea psihicului copilului. Aceste mișcari au un scop comun: de a distruge instituția familiei, creata in procesul evoluției societații umane, sa o corupa și sa o slabeasca, facand-o lipsita de aparare in fața dușmanilor interni și externi. Principala arma pentru a atinge acest obiectiv este permisivitatea sexuala.

Președintele american Barack Obama are un rol-cheie in acest atac asupra valorilor familiei tradiționale. Refuzul sau de a apara constituționalitatea Legii privind apararea casatoriei (Defense of Marriage Act), demonstreaza o incalcare grava a responsabilitaților constituționale ale președintelui Statelor Unite. Doar pentru acest fapt Obama nu poate fi ales pentru un al doilea mandat. (Din pacate, Obama a fost reales și in alegerile din noiembrie 2012 – nota tr.).

 Bandiți sexuali nu se limiteaza doar la promovarea ideilor lor

 Cei care lupta pentru libertate sexuala știu ca pentru ca viitorul lor sa capete sens, au nevoie sa capteze mințile copiilor noștri. Prin urmare, organizații precum B4U-ACT, The Gay Lesbian Straight Education Network (GLSEN), Planned Parenthood folosesc mediul academic pentru a indoctrina tinerii. Bandiți sexuali nu se limiteaza doar la promovarea ideilor lor. Cu sprijinul Administrației Obama, reprezentanții lor au patruns in Casa Alba. Astfel, feminista radicala Kathleen Sebelius a fost numita șefa Departamentului de Sanatate (Ministerului Sanatații). Recent, pe site-ul sau oficial, la rubrica „Sfaturi pentru parinți” a fost publicat o „recomandare”,anume, parinții sa considere copiii drept „ființe sexuale” și, prin urmare, sa le incurajeze sa „experimenteze homosexualitatea și masturbarea”. Cei mai mulți dintre dvs., probabil, nu au auzit de acest site și nu doresc sa știe nimic despre el. Dar liderii școlilor publice, unde merg copiii și nepoții dvs., trebuie sa se familiarizeze cu conținutul lui.

 Un activist care sustine pedofilia, numit in poziția de responsabil de siguranța in școala de catre Obama

 Obama l-a numit pe Kevin Jennings, fondatorul GLSEN, in poziția de responsabil de siguranța in școala. Indeplinind voalat programul B4U-ACT, GLSEN promoveaza sexul intre copii și adulți, printr-o „lista de carți recomandate copiilor”. Mentorul ideologic al lui Jennings este activistul homosexual, Harry Hay, care, potrivit lui Jennings, l-a inspirat constant. Inca din 1983, Hay convingea cuplurile de homosexuali, care luau copii pentru a-i crește și educa, ca baieții de 13-15 ani, „mai mult decat orice pe lume, trebuie sa știe despre atitudinea unui om in varsta fața de ei”. Și dupa astfel de declarații, niciodata infirmate, nici de homosexuali, nici de pedofili, ei susțin ca orientarea lor sexuala este innascuta, mai degraba, decat achiziționata. In primii ani ai Administrației Obama, GLSLEN și-a crescut semnificativ volumul propagandei ideilor lor penale prin intermediul programelor școlare. Pentru profesori este din ce in ce mai periculos sa refuze sa urmeze recomandarile GLSEN, sub Obama. Distribuirea carților, recomandate de GLSEN, se face prin intermediul organizației-sponsor „Gay Straight Alliances”. Numirea lui Jennings, susținator atat de deschis al perversiunilor sexuale, in funcția de responsabil al siguranței in școala, a provocat o avalanșa de indignare in Statele Unite. Deși la momentul respectiv, și Casa Alba, și Congresul se aflau in mainile democraților, Obama a fost nevoit nu numai sa renunțe Jennings, ci chiar sa desființeze funcția sa.

 

Pedofilia, susținuta de homosexuali, este una dintre cele mai grave forme de violența sexuala

 

Astazi, principala portavoce de raspandire a ideilor pedofililor este lobby-ul homosexual. Daca pedofilia va fi eliminata din lista de DSM, iar „persoanele atrase de copii” vor fi tratate la fel ca și ceilalți membri ai societații, urmatorul pas este inlaturarea raspunderii penale a pedofililor pentru harțuire sexuala. Nu va amagiți ca acest lucru nu se poate intampla. La fel s-a intamplat cu homosexualitatea, ai carei activiști transmit astazi pedofililor experiența lor de lupta pentru intrarea lor in legalitate.
Pedofilii vor sa evite responsabilitatea pentru activitatea lor criminala hidoasa. Aceasta activitate va afecta psihicul copiilor, forțandu-i sa accepte violența impotriva lor. In acest caz, criminalii sunt liniștiți. Pentru a-și justifica acțiunile, homosexualii, impreuna cu pedofilii, schimba termenii și noțiunile, numind harțuirea lor sexuala un „stil de viața alternativ”. Infracțiunile sexuale sunt mascate de ei sub numele de „toleranța”, ”diversitatea relațiilor sexuale”, „educație sexuala cuprinzatoare/multilaterala”.
Poate cineva sa-mi explice de ce e necesar sa se cheltuie timpul și banii școlilor pentru educația sexuala globala? Oare copiii noștri nu au nimic altceva mai bun de invațat in școala?

Degradarea morala a celor care sprijina, apara și justifica violența „persoanelor atrase de copii” asupra copiilor nevinovați și vulnerabili este șocanta. Cum pot privi pedofilii in ochii victimelor lor neajutorate? Se poate argumenta la nesfarșit, sub masca retoricii pseudo-științifice, ca perversiunea sexuala și abuzul sexual nu sunt daunatoare pentru sanatatea fizica și psihica a copilului. Dar acest lucru nu schimba absolut nimic. Pedofilia, susținuta de homosexuali, este una dintre cele mai grave forme de violența sexuala. Prin urmare, ea nu trebuie, in nici un caz, sa ramana nepedepsita.

 “Asistam la raspandirea pe larg a stilului de viața homosexual, ce deschide calea pedofililor in școlile, colegiile și universitațile noastre, pe agenda politicienilor noștri”


Dr. Judith Reisman, profesor la Liberty University, specializata in protecția copiilor de abuzul sexual, scrie: „Ei incearca sa influențeze publicul ca acesta sa renunțe la ideea ca pedofilul este un criminal. Ei ne indeamna sa ne gandim la starea emoționala a pedofilului ca fiind a noastra, sa empatizam și sa simpatizam cu el. Ei insista ca viața noastra sexuala nu are canoane morale. La fel cum SIDA este rezultatul natural al propagandei sexuale imorale a homosexualilor, cu sprijinul mass-media, și abuzul sexual asupra copiilor are drept consecința o trauma psihologica profunda”. Liderul organizației Liberty Counsel Action, Matt Barber, in unul din discursurile sale, a declarat: „Acești așa-ziși «specialiști in sanatate mintala» discuta familiar despre ideile și modurile de violare a copiilor, cu un dispreț total fața de sanatatea mentala și fizica a acestora. Ei folosesc toate culorile și nuanțele pseudo-psihologiei in discuțiile cvasi-științifice despre una dintre cele mai grave perversiuni sexuale… Asistam la raspandirea pe larg a stilului de viața homosexual, ce deschide calea pedofililor in școlile, colegiile și universitațile noastre, pe agenda politicienilor noștri și a președintelui nostru”.

Mișcarea homosexuala a inceput cu lupta pentru dreptul de a alege stilul lor de viața intima cu consimțamantul partenerilor lor. In curand aceasta mișcare s-a radicalizat. Acum, liderii și propagandiștii lor considera ca voința și principiile lor ar trebui sa domine societatea noastra. Vorbind despre egalitate, ei cer privilegii pentru ei inșiși in detrimentul altora. Ca in orice mișcare radicala, liderii lor au o atitudine puternic negativa fața de orice manifestare disidenta, nu accepta toleranța, duc campanii de intimidare impotriva celor care nu sunt de acord cu opiniile lor.
Asupra copiilor și nepoților noștri atarna o amenințare teribila: legalizarea pedofiliei și introducerea violenta a principiilor și stilului de viața a homosexualitații in realitatea de zi cu zi. Este naiv sa credem ca amenințarea se va risipi. E mult mai grava și mai periculoasa decat, de exemplu, șocurile economice sau financiare. Aceste crize vizeaza doar banii noștri. Ii putem pierde și caștiga din nou. Insa traumele psihologice și fizice, ca urmare a abuzului sexual asupra copiilor, raman pentru toata viața. Nici un fel de succes in cariera nu poate restabili echilibrul sufletesc al copiilor violați.

Astazi, mulți, daca nu majoritatea parinților nu sunt conștienți de scopul pedofililor și homosexualilor. De aceea, in primul rand, este necesar, ca despre intenția lor sa afle cat mai mulți oameni. Trebuie facute publice, la scara larga, orice manifestari de banditism sexual, chiar și cele aparent mai nesemnificative. Atitudinea parinților fața de pedofili și susținatorii lor poate fi exprimata fata de profesori, in mass-media, prin petiții, fata de reprezentanții aleși la nivel federal și local, etc. Principalul este sa nu tacem. In lupta pentru copiii și nepoții noștri, putem apela, cu indrazneala, la Judith Reisman și Matt Barber, precum și la Peter La Barbera, președintele organizației Americans for Truth, dedicat expunerii homosexualilor radicali, și  la Eugene Delgaudio, președinte al Public Advocate for US, organizație care duce o lupta activa impotriva homosexualitații radicale.

Alte știri pe aceasta tema:

Conference aims to normalize pedophilia

Time to Normalize Pedophilia: Firsthand Report on B4U-ACT Conference

Is Pedophilia Next on the Agenda?

How to Normalize Pedophilia in 5 Easy Steps?

Legalizing Pedophilia is just Ahead

Paedophiles, “not sick”, say academics

Homosexual Activist Group Advocates for Pedophilia

B4U-ACT.org: Seeking acceptance for “minor attracted person” and pedophiles

Has the Normalizing of Pedophilia Begun?

John Hopkins Hospital Supports Pedophilia?

 

Controlul populatiei © Asociatia Provita Media

 

About Post Author

Varia

Leave a Reply