Stocuri de pilule de-a doua zi si prezervative pentru tinerii din Anglia

Fostul Serviciu de Informare in Criza de Sarcina din Marea Britanie (British Pregnancy Advisory Service), care realizeaza avorturi, imparte pilule de-a doua zi si prezervative in mod agresiv, amintindu-le adolescentelor si femeilor sa-si faca stocuri pentru Craciun. Aceste produse ar putea fi distribuite si tinerelor sub 16 ani. Unul din modurile prin care functioneaza pilulele de-a doua zi este impiedicarea nidarii embrionului nou-format in uter. (Telegraph, 28 noiembrie 2008)

Societatea pentru Protectia Copiilor Nenascuti numeste acest program de distribuire de contraceptive al BPAS o strategie josnica care ameninta copiii nenascuti, promoveaza promiscuitatea, submineaza sanatatea publica si insulta insusi sensul Craciunului care este centrat in special pe copii. aceasta va incuraja barbatii sa vada in femei doar obiecte de placere. (SPUC, 28 noiembrie 2008)

Orice scoala medie din Anglia ar trebui sa aiba o clinica pentru probleme sexuale, sugereaza o organizatie pro-avort din Marea Britanie. Biroul National al Copiilor (Children’s National Bureau) a emis o declaratie de presa conform careia elevii ar trebui sa primeasca recomandari privind controlul nasterii, teste de sarcina si screening pentru boli cu transmitere sexuala in timpul pauzelor dintre ore. De asemenea reprezentantii organizatiei declara ca educatia sexuala ar trebui sa fie obligatorie pana la 18 ani. Tony Kerridge de la Marie Stopes International a intarit aceste sugestii, adaugand: Trebuie sa facem ceva in tara asta, deoarece ratele imbolnavirilor cu boli cu transmitere sexuala cresc ametitor. (Telegraph, 22 noiembrie 2008).

Anthony Ozimic, secretar cu probleme politice al Societatii pentru Protectia Copiilor Neascuti declara ca Ratele bolilor cu transmitere sexuala cresc ametitor si partial pentru faptul ca organizatii ca CNB sau Marie Stopes promoveaza initiative care sexualizeaza copiii, faciliteaza promiscuitatea sexuala si ademenesc adolescentii intr-o falsa siguranta in ceea ce priveste eficacitatea metodelor de control al nasterilor.

 

About Post Author

Varia

Leave a Reply