Despre noi

Provita Media este un site ce ofera informatii pe tema avortului, a copilului nenascut, a sanatatii femeii si despre familie, in general.

Prin acest site, ne propunem sa informam femeile cu privire la avort – ce presupune acesta si care sunt consecintele pentru mama si pentru familia intreaga. Speram ca prin informatiile oferite sa-i facem pe oameni sa inteleaga gravitatea avortului.

Incercam, pe aceasta cale, sa venim mai ales in intampinarea femeilor care au facut un avort. Ele se afla sub greutatea unei suferinte ce le macina sufletul si le pune la indoiala demnitatea. Suferinta acestor femei este cu atat mai greu de dus, cata vreme cei din jurul lor nu le-au spus ce inseamna un avort. De aceea am inclus aici si o rubrica de Marturii.

Pe site-ul nostru veti intalni informatii de data recenta despre avort, precum si despre alte probleme din societatea moderna, precum: contraceptia, fertilizarea in vitro, experimentul pe embrion, problemele familiei, legislatia care defavorizeaza copiii nenascuti, oamenii cu handicap sau oamenii bolnavi in stadiu terminal.

Site-ul www.provita.ro apartine  Asociatiei Provita Media, infiintate in februarie 2003, al carei principiu suprem este protejarea si respectarea copilului nenascut, respectarea demnitatii omului de la conceptie pana la moartea sa naturala.

Reprezentantii Asociatiei, cu precadere prin activitatile pe care le promoveaza, prin baza de date pe care o detin, isi propun sa contribuie la formarea unei viziuni corecte asupra problemelor ce tin de familie, de educatia morala crestina si, in special, asupra celor legate de protejarea copilului nenascut. Asociatia doreste sa informeze cat mai bine publicul larg, dar si institutiile din Romania despre aceste lucruri, incercand sa contribuie la schimbarea mentalitatilor privind copilul nenascut si respectul fata de viata umana in general.

Pentru utilizarea continutului site-ului, vizitati paginile: Termeni si conditii de utilizare a site-ului si Harta site-ului.

Lectura placuta!