Organizatia Mondiala a Sanatatii – manualul celor mai bune metode de a avorta copiii  

Sursa: Life Site News, 22 iunie 2012  Autor: John-Henry Westen

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a lansat un ghid care detaliaza cele mai eficiente modalitati de a ucide copiii nenascuti, cu metode diferite, in diferite etape de dezvoltare a copilului nenascut. Documentul reprezinta a doua editie a brosurii „Avort sigur: orientari tehnice si de politica pentru sistemele de sanatate”, initial publicate in 2003.

„Este o lectura ingrozitoare”, a declarat Scott Fischbach, directorul executiv al Minnesota Citizens Concerned for Life (MCCL) Global Outreach. Urmand aceste linii directoare, vor fi ucise cu siguranta femeile si copiii lor nenascuti, in special in tarile in curs de dezvoltare”, a adaugat el. „Unele recomandari, admite chiar OMS, se bazeaza pe dovezi foarte slabe. Ele sunt cu adevarat nechibzuite si mortale”.

Sustinatorii avortului pe plan international au laudat noul ghid al OMS, numindu-l un „pas important inainte”. IPAS, organizatia care a fost fondata pe inventarea unui dispozitiv cu vid utilizat in avort, a laudat, la randul ei „Noul ghid al OMS pentru respectarea rolului esential al accesului la avort in sanatatea femeilor si abilitatea lor de a-si exercita pe deplin drepturile”, evidentiata in noul document.

Liniile directoare cuprind patru teme principale: estimarile privind avortul  nesigur la nivel mondial, cele mai recente recomandari clinice pentru a efectua avorturi, recomandari de servicii de „scalare” si consultanta cu privire la elaborarea politicilor si legislatiei. Ultimul din cele patru domenii nu se regaseste de obicei in documentele de recomandari medicale, dar OMS subliniaza aplicarea unui „cadru al drepturilor omului” pentru a promova politici si legislatie pro-avort, in special pentru femeile tinere.

De-a lungul anilor, OMS a facut o treaba buna pentru milioane de oameni, protejandu-le, si imbogatindu-le viata, dar Fischbach spune ca aceste linii directoare mortale de promovare a avortului sa duca aceasta organizatie in directie exact opusa.

„Solutia la avorturile ilegale si ratele ridicate ale mortalitatii materne este foarte simpla: sa ofere surse de apa curata, de sange necontaminat si ingrijire medicala adecvata”, a explicat Fischbach. „Statisticile confirma faptul ca anume aceste lucruri salveaza vietile acestor femei, nu legalizarea avortului”.

Ce este avortul cu adevarat © Asociatia Provita Media

 

About Post Author

Varia

Leave a Reply