In general, viata omului este ocrotita de legile unui stat. Insa exista o categorie de oameni – copiii nenascuti – care nu sunt ocrotiti de nici o lege. Vulnerabilitatea lor este extrema, avand in vedere ca pana si oamenii cei mai apropiati lor – parintii – pot fi complici in uciderea lor.

Interviuri realizate

Campania „40 de zile pentru viața” – „o veghe la Golgota zilelor noastre pentru aceste ființe din pântec, care sunt duse la moarte”

Interviu cu Julia Calinescu, inițiatoarea, impreuna cu soțul ei, a campaniei „40 de Zile pentru Viața” in Romania, acum, și la București. Prin acest dialog, dorim sa promovam acțiunea și sa  indemnam pe cat mai mulți oameni sa fie prezenți la aceasta campanie din București. Asociația Provita Media susține campania și va fi prezenta, alaturi de voluntarii „40 de Zile pentru Viața”.

Campania „40 de zile pentru viața” are loc in București, 10 februarie-20 martie 2016, B-dul Ion Mihalache nr.11,  in fața la Spitalul „Filantropia”, ora 07.00-19.00.

detalii

80% din populația care și-a început viața sexuala, în primii 2 ani de la debutul vieții sexuale, se infecteaza cu o tulpina de HPV

Interviu cu dna dr. conferențiar Liana Pleș, medic primar obstetrica și ginecologie la Spitalul Bucur

detalii

In mod natural, copiii resping discutiile despre sex si sexualitate, pentru ca nu fac parte din lumea lor

Dialog cu dna Antonia Tully, coordonatoarea activitaților programului „Safe at School” („In siguranța la școala”) din cadrul Societații pentru Protecția Copiilor Nenascuți (SPUC) cu sediul la Londra. Dna Antonia Tully este mama a șase copii, dintre care unul e student, iar cinci sunt elevi cu varste cuprinse intre 10 și 17 ani.

A dialogat: Larisa Iftime

 

detalii

Beneficiarul proiectului de lege pentru consilierea inainte de avort este, in primul rand, femeia

Raspunsul Asociatiei Provita Media, la intrebarile adresate de revista „Elle”. Mentionam ca „Elle” a publicat, in numarul sau din iunie 2012, doar fragmente din acest interviu interviu

La intrebarile Ioanei Ulmeanu (Elle) a raspuns Larisa Iftime

detalii

"Prin liberalizarea avortului, am inrobit femeia, nu am eliberat-o"

Interviu cu dna Victoria Thorn, psiholog american, indrumator spiritual, consilier pe probleme de familie si pierderi prenatale, director executiv al Biroului National de Reconciliere si Impacare pe probleme post-avort din Milwaukee (SUA).

Interviul a fost inregistrat in octombrie 2008, in perioada cand dna Thorn a tinut un sir de conferinte in Romania - la Bucuresti, Calarasi si Oradea. In acest dialog, doamna Thorn vorbeste despre familia americana, dar si despre probleme ca avortul, contraceptia, fertilizarea in vitro s.a. Doamna Thorn este fondatoarea primei organizatii din SUA, "Proiectul Rahila", care vine in sprijinul femeilor care au facut avort si sufera din aceasta cauza.

detalii

"Nu putem scapa de saracie, omorandu-i pe cei saraci"

Interviu cu dr. John Willke, autorul cartii Avortul, intrebari si raspunsuri, presedintele organizatiei International Right to Life (U.S.A.), presedinte al Life Issues Institute Inc.

detalii

[1] 2 3 Inainte Sfarsit