In general, viata omului este ocrotita de legile unui stat. Insa exista o categorie de oameni – copiii nenascuti – care nu sunt ocrotiti de nici o lege. Vulnerabilitatea lor este extrema, avand in vedere ca pana si oamenii cei mai apropiati lor – parintii – pot fi complici in uciderea lor.

Evenimente interne

intern

(Provita Media sustine Marsul pentru Viata)

21 martie 2015, in Bucuresti si alte 70 de orase din Romania si Republica Modlova are loc Marsul pentru Viata

detalii

Marsul pentru Viata in Bucuresti si in alte orase din tara

(24 martie 2012)

Asociatia Provita Bucuresti sustine Marsul pentru Viata, un eveniment care se va desfasura la Bucuresti, pe data de 24 martie. Demersul este sustinut si de alte orase din tara care organizeaza acest mars, cum ar fi Timisoara, Cluj sau Oradea.

detalii

Asociatia Provita Bucuresti va invita la Marsul Tacerii, de Ziua Copilului

(1 iunie 2010)

Ziua de 1 iunie va fi marcata de un Mars al Tacerii, care se doreste a fi un mars pentru dreptul la viata al copilului nascut si nenascut. Activitati similare se vor desfasura si in alte orase din tara.

detalii

Conferinta de lucru la Brasov pe tema apararii valorilor familiei si vietii

(14 martie 2009)

Alianta familiilor din Romania si Asoicatia Provita Bucuresti, au organizat la 14 martie o conferinta de lucru, unde au invitat mai multe ONG-uri care promoveaza valorile vietii si ale familiei. Amintim doua din subiectele vizate: problemele cu care se confrunta valorile traditionale din Romania si impactul noilor legislatii asupra valorilor traditionale romanesti.

detalii

[1]