In general, viata omului este ocrotita de legile unui stat. Insa exista o categorie de oameni ľ copiii nenascuti ľ care nu sunt ocrotiti de nici o lege. Vulnerabilitatea lor este extrema, avand in vedere ca pana si oamenii cei mai apropiati lor ľ parintii ľ pot fi complici in uciderea lor.

Stiri

Omul-papagal sau o alta ciudatenie a omului fara repere

Cine-i b─âie╚Ťelul mumos?  

Sursa: Bioedge, 29 ianuarie 2017

Bioedge reia aceast─â poveste, mediatizat─â la sfar╚Öitul anului trecut. Un b─ârbat britanic ╚Öi-a reconfigurat capul ca s─â arate ca papagalii s─âi ara, animalele lui de companie. Ted Parrotman (╚Öi-a schimbat numele in acte, din Ted Richards) ╚Öi-a modificat intr-un mod extrem corpul. In afar─â de tatuaje faciale, urechile sale au fost eliminate, in capul lui au fost in╚Öurubate piroane ╚Öi ╚Ötifturi, iar globii oculari i-au fost injecta╚Ťi cu albastru str─âlucitor ╚Öi ro╚Öu. Cea mai mare parte a corpului s─âu este acoperit─â de tatuaje, iar tatuajele de pe scalp imit─â nuan╚Ťele str─âlucitoare ale papagalilor ara.
„Am ie╚Öit din cochilie. Din moment ce am f─âcut toate astea, am vorbit cu foarte mul╚Ťi oameni”, a declarat Ted pentru Daily Mail. Dl Parrotman inten╚Ťioneaz─â s─â continue transformarea personal─â, ca nasul s─âu s─â devina cioc. Lucrarea pare s─â fi fost f─âcut─â de c─âtre tehnicieni de art─â a corpului, mai degrab─â decat de chirurgi cosmeticieni.

Stiri © Asociatia Provita Media