In general, viata omului este ocrotita de legile unui stat. Insa exista o categorie de oameni – copiii nenascuti – care nu sunt ocrotiti de nici o lege. Vulnerabilitatea lor este extrema, avand in vedere ca pana si oamenii cei mai apropiati lor – parintii – pot fi complici in uciderea lor.

Conferinte

INVITATIE LA CONFERINȚA „Educația sexuala și sexualizarea copiilor. Situația din Marea Britanie”

cu Antonia Tully

Asociația Provita Media și Asociația PRO VITA filiala București va invita la conferința cu tema „Educația sexuala și sexualizarea copiilor. Situația din Marea Britanie”. Invitata: d-na Antonia Tully, coordonatoarea campaniei „Safe at School” („In siguranța la școala”) din Marea Britanie.

Evenimentul va avea loc luni, 16 martie, de la ora 18.00, in sala Rotterdam a Hotelului „Double Tree”, strada Nerva Traian, nr. 3A. Intrarea este libera.

detalii

Când libertatea sexuala domina, sanatatea sexuala are de suferit

Dr. Miriam Grossman, medic psihiatru american, vorbește despre eșecul educației sexuale, la conferinta cu numele "Ce anume il inveți pe copilul meu?", organizata de „Family First” („Familia in primul rand”) din Noua Zeelanda, la 26 iunie 2012.

 © Family First 2012

Traducere: Asociația Provita Media, cu permisiunea Family First

detalii

Conferinta „Viata – o taina a iubirii” 2011

Conferinta sustinuta de dna Larisa Iftime, presedinte al Asociatiei Provita Media, la data de 27 mai 2011.

Aceasta conferinta se bazeaza pe convorbirile si interviurile avute cu dna Victoria Thorn, psiholog american, fondatoarea grupului „Proiectul Rahila”. Domnia sa a tinut conferinte in fata unui auditoriu numeros, in 2008, la Bucuresti, Calarasi si Oradea.

detalii

[1] 2 Inainte Sfarsit