In general, viata omului este ocrotita de legile unui stat. Insa exista o categorie de oameni – copiii nenascuti – care nu sunt ocrotiti de nici o lege. Vulnerabilitatea lor este extrema, avand in vedere ca pana si oamenii cei mai apropiati lor – parintii – pot fi complici in uciderea lor.

Abonare newsletter

Aici va puteti abona la newsletter. Va puteti dezabona odata cu primul mesaj receptionat, accesand link-ul din subsolul mesajului.

Nume*

(maxim 30 de caractere)

E-mail*

(maxim 40 de caractere)

De acord cu
termenii si conditiile:

* Campuri obligatorii

Termeni si conditii

Provita Media isi doreste sa va ofere o navigare online sigura si sa va protejeze dreptul la intimitate. Prin abonarea la newsletter-ul oferit de asociatia noastra, sunteti de acord sa fiti informat cu privire la activitatile (evenimente, conferinte, marsuri provita) sau noutatile care tin de asociatia Provita Media.

Prin furnizarea datelor cu caracter personal pe site-ul www.provita.ro, va dati acordul ca datele dumneavoastra sa intre in baza de date a asociatiei. Aceste informatii sunt strict confidentiale si nu vor fi divulgate unei terte parti.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil la adresa de e-mail provitamedia at provita.ro.